Evet ak partinin tabanından da gelen ses bu akp deyip kenarından gelen se de bu.

Kimse kimse yi kandırıp başını kuma gömüp saklanmasın.

Mehmet Keleş görevden alınmadan evvel Düzcede yapılan anketlerde partinin oyu % 20 seviyesine kadar inmişti.

Bu oy düştüğü zaman il Başkanı Hikmet Keskindi O günlerde Keskine Kefil olanlar seçim zamanı gelince Reise biz eksik düşündük bilemedik diyemediler.

Keskini sevseler de sevmeseler de peşine tıpış tıpış takılıp seçimde listelerin neresinden girebilirlerse orasından girip neresinden çıkabildilerse orasından çıktılar.

Yüzde yirminin içinde il başkanı başta olmak milletvekilleri herkes bu oranın içinde.

Şimdi %60 la seçim alınan yerde % 20 den % 60 nasıl çıkılır.

Onu Ak partililer ve Hikmet Keskin Düşünsün.

Ama işin şekli şimali ciddi.

Reis Millet Ümmet davasına kendisini harap ederken aveneleri tam bir sefa hoş seda içinde.

ZORU DERDİ AKÇELİ İŞLER.

Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça Belediye Başkanı ile sarmaş dolaş şehrin caddesine inercesine imar alıp bina yapma derdine düşmüş. İşi gücü akçeli işler. Partiye gelip milleti derdini dinleme derdi yok. Gelsin akçeler yürüsün akça derdinde.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici göreve gelir gelmez hısım akraba ya imardan imtiyazlarla zaten duruşunu gösterdi. Şimdi Kayınpederinin istasyonunun yol güzergâhına hastaneyi taşımak için kolları sıvadı. Hastane yeri için çuhallıda karayollarının bedava yeri varken yörük malı ile kurban kesen ağa gibi belediyenin bütçesinden para harcıyor. Hayırlı işler. Bir yanında Melih Gökçek bir yanında Mehmet Keleş varken şekli şemalı düzgündü. Bunlar gidince şaşırdı bu çocuk. Allah akıl fikir versin.

İyi parti iyiden iyiye örgütleniyor. Kimse hesaba katmasa da derinden derinden millet dillendirmeye başladı bu proje partisini.

Abdullah Gülün çevresi tabanı sesiz sedasız tabanı yoklamaya başladı.

Chp desen aynı duruşta siyasetine devam ediyor.

Cumhurbaşkanını katıldığı kongrede de ben eski heyecanı göremedim. Bu benim fikrim.

Yönetim listesi oluştu. Listeye giren Mutlu Kayanın düsiaddan istifa etmediği iddiaları ortalığı karıştırdı. Efendim Kayan bey darbe girişiminden bir ay önce istifa etmiş miş. Bu da çok manidar bir açıklamaydı.

SEDAT ÖZEDMİR RACONU KESTİ.

Parti il başkanlığından istifa eden Sedat Özdemir en has adamı Servet Rutçi yi Seçimden sorumlu başkan yardımcısı olarak kontenjanından yönetime soktu. Özdemir kongre günü divanda görevli olarak hizmette verdi.

Almanya da işsizlik parası ile geçinen Düzce Belediyesinde Danışman olarak maaş alıp ilişiği kesildikten sonra tazminat almak için çaba harcayan şimdide Organize sanayi müdürlüğü yapıp ta yönetime giren Şinasi Tuzcuoğlu. Her eve lazım misali vazgeçilemeyen bir isim oldu. Siyasi iskambil kağıdının kupa papazı gibi. Organize sanayi Bölgesinde müdür partide görevlendirildi. Hayırlı işler.

Okan Acar ve Murat Ayyıldız altın gibi kıymetiler. Şinasi abilerinin yanında kaya gibi duran isimler.

Şimdi en çok konuşulanda Fevai Arslanın yönetim listesine müdahil olup racon kesip kesmediği.

Ne derlerse desinler Arslan vekil bu işin kompetanı. Ne zaman nerde nasıl manevra yapacağını bilip suya sabuna dokunmadan elini yıkar ve raconu keser. Kesmiş midir kesmiştir. Kesti de.

Görevlendirmeler bakınca insanın içi ürperiyor.

UZMAN ÇAVUŞ KURMAY SUBAYA HÜKMEDECEK.

Bu işin Men bağından mayasından gelen İbrahim Canpolat kedinin aslanı boğması misali bir göreve getirilmiş. Kurmay subayın başına anlaşmalı uzman çavuş komuta eder gibi bir hal var.

Çarpma çıkarma toplama derken bölme hesabını unutanlar matematikte eninde sonunda sınıfta kalırlar.

Yüzde yirmi sonucunu atmıyorum. Bizzat Parti genel merkezinin tespiti.

Genel merkez demişken külliyeden bir dost bize şunu söyledi.

Eğer pati yönetimi ve yerel yöneticiler Beyefendinin derdi ile dertlenmeyip halka rağmen hissi nefsi ve kinim dimimdir siyaseti yapıyorsa bunları kamuoyundan gizleseniz Reise en büyük kötülüğü yapmış olursunuz dedi. Doğrumu doğru.

Bu kongrede düşün evinin şakşakçısı hali de Cenaze evinin ağlakçısı halide üstüne yakışan Öner Şen hiç varlık gösteremedi. Salonları süsleyen geçleri coşturan deli danalar gibi aşağı yukarı gezdi durdu Düzce’de. Ne gel diyen oldu nede bil diyen. Ettiğini buluyor ektiğini biçiyor.

2019 Martında seçim var kasap et koyun can derdi derdine düşmüş.

Eğer İkinci Keskin Döneminde başta teşkilatlar ve Belediyeler derlenip toparlanmazsa 2019 yeleinde esen hava Cumhurbaşkanlığına etki ederse vay bu milletin,vay bu devletin vay bu ümmetin haline.

Selam ve dua ile kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.