Evet'ci cephesinden bakıyorum chp, hdp ,kandil, ab, küresel güçler.

HAYIR deyip Türkiye’yi tekrar koalisyon günlerindeki gibi istikrarsızlaştırıp zayıflatarak kaos çıkarmak. Libya'da, Romanya'da, Irak'ta olduğu gibi Türkiye’de Gezi olayları gibi Doğudaki Hendek kazma olayları gibi 15 Temmuz darbe kakışması gibi daha büyük kaos ortamı çıkarıp mevcut iktidarı yıkıp Kaddafi, Saddam, Çavuşesku gibi Erdoğanı da kurşuna dizdirmektir amaçları.

Hayır diyenler Kandilin pkk'nın fetö'nün hdp'nin safındadır bu sebeple Devletin içine sızmış hainleri temizlemek yeniden milliyetçi, maneviyatçı, dürüst, liyakatli kadroları yönetime yerleştirip ülkenin bekası için EVET diyorlar.

HAYIR Cephesinden bakıyorum Erdoğan küresel güçlerle anlaştı kendisi BOP'un eş başkanıdır.18 maddelik anayasa değişikliği ile tüm yetkiyi kendinde toplayacak özerklik ilan edecek ülkenin üniter yapısını bozacak kuvvetler ayrılığı ilkesini ortadan kaldıracak ülkenin kaderi bir insanın iki dudağı arasında kalacak küresel güçler tek adamlık istiyor.

Apo'da pkk'da hdp'de Barzanide danışıklı dövüş yapıp el altından Evet'e çalışıyor ülkenin bölünmez bütünlüğü için HAYIR diyoruz diyorlar

Kararsızlarda iki arada bir derede misali Evet'le Hayır arasında kaldılar gidip geliyorlar.

Tabiki darbe anayasaları artık tarih olsun bürokratik engeller kalksın, adalet tesis edilsin, liyakata önem verilsin başı açıkla kapalısı aynı üniversitede okusun TC kimliği ile devletine bağlı sınıf ayrımı olmadan imtiyazsız vatandaşlık olsun barış olsun bunları gerçekleşmesi için illede Adalet olsun Vatan Millet var olsun istemeyen kahrolsun

Sonuçta bu bir referandum oylaması ülkesi için en iyisini isteyen insanlar kardeştir.

Yarın cenazede düğünde yolda karşılaştığınızda birbirinize selam verecek kadar mesafe bırakın kalp kırmayın bir birinize olan güveni yitirmeyin güven duygusu ayna gibidir bir kere çatladımı hep çizik gösterir.

Dua'larınız makbul,işleriniz bereketli,Haneniz huzurla dolsun,Allah'ın Selam'ı Rahmet'i,Bereketi,mağfiret'i Sizlerin ve Tüm İslam aleminin üzerine olsun

Günlerin en güzeli CUM'A'NIZ mübarek olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84