Başkanlar bir araya geldi

Düzce ili belediye başkanları ortak sorunları görüşmek üzere Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlığında bir araya geldiler.

Başkanlar bir araya geldi

Düzce ili belediye başkanları ortak sorunları görüşmek üzere Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlığında bir araya geldiler.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:37
Başkanlar bir araya geldi

Düzce il merkez, ilçe ve belde başkanları Düzce Belediyesi Aydınpınar Tesislerinde Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlığında bir araya geldi.

Başkanlar ilk olarak tesisi ve Aydınpınar şelalesini gezdiler. Ardından toplantı yaptılar.

Ev sahipliğini üstlenen Düzce Belediye başkanı Dursun Ay, “Aylık Belediye Başkanları toplantısını Aydınpınar Şelalesinde yapıyoruz. Başkanlarımıza şelalemizi gezdirdik.

Düzce’nin sorunlarını ve Düzce’yi ilgilendiren sorunları görüşeceğiz, değerlendireceğiz, istişarelerde bulunacağız. Çöp sorununu da konuşacağız, diğer sorunları da konuşacağız ve çözümler üzerinde çalışacağız. Düzce Belediyesi diğer belediyelere destek vermekte. Belediyeler kendi aralarında da yardımlaşıyor. Bu konuların tamamını burada görüşeceğiz. Tüm belediyelerin AK Partili olmasının da avantajı var. Sürekli görüşüyoruz, bir arkadaşımızın bir şeye ihtiyacı olduğunda diğer arkadaşımız hemen ona yardım ediyor” dedi.

Açıklamanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Son Güncelleme: 29.08.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84