AK PARTİLİLER DANIŞMA MECLİSİNDE BULUŞTU.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, sınır ötesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nın, ülkenin gurur veren bir meselesi olduğunu söyledi.

AK PARTİLİLER DANIŞMA MECLİSİNDE BULUŞTU.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, sınır ötesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nın, ülkenin gurur veren bir meselesi olduğunu söyledi.

09 Nisan 2018 Pazartesi 12:28
AK PARTİLİLER DANIŞMA MECLİSİNDE BULUŞTU.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığına işaret eden Keşir, şunları kaydetti: 
"Eskiden Türkiye'de bir yazar kasa fırlatıldığında ekonomi altüst oluyordu. Siyasetin yakın tarihine bilenler bunları hatırlar. Ekonomi altüst oluyordu, bankalar krize giriyordu, bankalara el konuyordu. Sınır ötemizde bir harekat var, ben bunun siyasi ve askeri boyutunu hiç konuşmuyorum, milletimiz bu harekatı milli şuuru ile çok iyi biliyor. Neden oradayız, niçin askerlerimiz mücadele ediyor, milletimiz bunu çok iyi biliyor. Ekonomi işleri ile ilgilenenler bir tankın milyar dolarlık karşılığını bilir, orada süren harekatı ekonomik olarak hissetmiyoruz. Milyar dolarlık olan o operasyon orada sürerken biz burada kalkınma ve ekonomik hedeflerimiz için kanunları çıkartmaya devam ediyoruz."

DÜZCEYE NE YAPILMADI.

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, şöyle konuştu: “Öncelikle tüm Roman arkadaşlarımızın Dünya Romanlar gününü kutluyoruz. İl başkanımızdan önemli bilgiler aldık. İl başkanımızdan böyle bilgiler almak bizi çok sevindirdi. 2014’de biz bir projeyle başladık. Bizin gerçekleşmeyen projemiz yoktur. 2019’da yerel seçimlere bir daha gidiyoruz. Biz belediye başkanımızla birlikte il genel meclisinin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizim ölçeğimizdeki hiçbir ilde belediye meclisinin alanlarına giren işler bizim kadar yapılmıyor. Biz ölçeğimizdeki iller arasında ilk üçte yer almaktayız. Yaz sezonu geldiği için yol mevzuları mutlaka konuşulacaktır. Bizim bu konuda elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bu sandığa yansıyacak olan hizmettir. Hiç boynumuzu bükecek bir durumumuz yok. Şu yapılmadı, bu yapılmadı diyenlere soruyorum. Düzce’ye ne yapılmadı?”

KESKİN" SEÇİMLERE HAZIRIZ

Seçimlere hazır olduklarını İfade Eden İl Başkanı Hikmet Keskin"Nisan ayı il danışma toplantısına hoş geldiniz. Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor. Yol arkadaşlarımızla birlikte önemli anlara şahitlik etmenin duygusuyla böyle başlamak istedim. Düzce teşkilatları da bunun bilincinde olarak 16 yıllık iktidarlık sürecinde önemli işler başarmıştır. Her türlü engele rağmen. Her yaptığımız toplantıda bütün dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız büyük katılım sağlıyor. Çünkü biz gücünü milletten alan bir partiyiz. Düzce teşkilatları uzun zamandır bir çalışma yürütüyor. Bütün teşkilatlarımızı yeniden yapılandırdık. Birlik ve beraberlik içinde teşkilatımız muhteşem bir çalışma yaptı. Bu bizim için çok önemli bir çalışmaydı. Biz de istedik ki sandığımıza sahip çıkalım. 2019 yılında iki tane çok önemli seçim olacak. Bu seçimler için çalışmalar başlamış durumdadır. Biz hizmet için geldik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Yarın seçim var dense Düzce teşkilatları bu seçime hazırdır."dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.