Ak Parti’den iPhone’a Boykot

Ak Parti Düzce İl Başkanlığının aldığı karar neticesinde, bütün teşkilat üyeleri, iPhone başta olmak üzere bütün ABD markalarına boykot uygulanacağı açıklandı.

Ak Parti’den iPhone’a Boykot

Ak Parti Düzce İl Başkanlığının aldığı karar neticesinde, bütün teşkilat üyeleri, iPhone başta olmak üzere bütün ABD markalarına boykot uygulanacağı açıklandı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 18:23
Ak Parti’den iPhone’a Boykot

Adalet ve Kalkınma Partisi 6.0lağan Büyük Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin teşkilat olarak alınan karar neticesinde bütün üyelerin bilgilendireceğini ve artık ABD ürünlerini kullanmamalarının isteneceğini dile getirdi. Başta iPhone olmak üzere Amerikan ürünlerini kullanmama çağrısında bulundu.

Teşkilatlarda iPone kullanılmayacağını belirten Hikmet Keskin: “Aldığımız bir karar ile bütün teşkilatlarımızda, Amerika Birleşik Devletleri’ne ait olan, özellikle iPhone ve benzeri ürünlerde boykot kararı aldık. Bütün teşkilatlarımızda, yaklaşık 50.000 üyemize bilgilendirme yapılacak. Pazartesi gününden itibaren hiçbir teşkilat mensubumuzun bu telefonları kullanmasını istemiyoruz. Biz Ak Parti olarak bu konuda kampanyamızı başlatıyor ve boykot uyguluyoruz. İnşallah bundan sonra hiçbir parti mensubumuz iPhone ve Amerikan ürünleri kullanmayacaktır. Tüm hemşerilerimizin de bu konuda özveri göstereceğini düşünüyor ve teşekkür ediyoruz” dedi. Türk Lirasına değer kazandırmak için yapılması gerekenlerden biri olan döviz bozdurma ve Türk Lirasına yatırım yapma konusuna da değinen Keskin: “Bütün teşkilatlarımızı uyardık. Dolar, Euro ve Altın bozdurma hususunda çok büyük bir gayret gösterilmiştir. Teşkilatımız bu konuda da yoğun bir çaba sarf etmiştir. Düzce Ak Parti Teşkilatı devletinin, milletinin, bayrağının, toprağının ve namusunun yanındadır” ifadelerini kullandı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun, beraberindeki ekip ile otoban gişelerinde gerçekleştirdiği incelemelere de değinen Keskin: “Bazı siyasi arkadaşlarımız oraya gidip bazı açıklamalar yaptı. Konuyla ilgilendikleri için teşekkür ediyorum ama içeriğini bilmeden de böyle bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Gölyaka'daki otoban çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bayramdan sonra ne gün açılacağı ile ilgili de bilgi vereceğim. Kaynaşlı gişeleriyle alakalı da bir çalışma başlatılacak. Bayramda kullanılabilmesi ile ilgili düzenleme yapılacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.08.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84