LİDER İL DÜZCE OLACAK

MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ile seçim döneminde yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmeler aldık.

LİDER İL DÜZCE OLACAK

MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ile seçim döneminde yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmeler aldık.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:28
LİDER İL DÜZCE OLACAK

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem genel seçimlerinde MHP adına Milletvekili yarışında yer alan Ümit Yılmaz ile Malumat Haber olarak çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Seçim çalışmalarını sürdüren Yılmaz ile, Düzce’de yapmak istediği projeleri konuştuk, öncelikli projesinin ne olduğunu öğrendik. Yılmaz, “Lider İl Düzce” olacağını söyledi.

Çalışmalarınız nasıl devam ediyor?

Seçim çalışmalarımıza alanda başladık. Vatandaşlardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Biz Düzce’de 1. Parti olmayı hedefliyoruz. Bunun için de ciddi çalışmalarımız var. Düzce halkında bu çalışmalara karşılık vereceğine de inanıyoruz.

Düzce seçmeni neden sizi tercih etmelidir?

Bizler çalışkan bir partiyiz. 50 yıllık geçmişi olan planları olan bir partiyiz. Bizler Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 25 gündür çalışıyoruz. Cumhur İttifakı kapsamında ev ev, köy köy çalışmalarımızı bu doğrultuda desteklediğimiz aday için yaptık. Düzce seçmeni bunu görüyor ve takdir edeceklerdir. Yapılan referandumda çıkan sonuçların bizim de adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulacağına inanıyorum.

Vekil olarak da değerlendirmek gerekirse; Düzceli kardeşlerimiz vekillik konusunda Ak Partili arkadaşlarımıza desteklerini gösterdiler. Düzce bölgesinde çok geride kaldı. Ya yatırımları hiç alamadı ya da gelen yatırımları verimli kullanamadı. Bizler Düzce’de radikal bir şekilde değişim sağlanması için bunların önüne geçeceğiz. 2023-2071 Türkiye hedeflerine ulaşılabilmesi için bölgesinde Düzce’nin lider il olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunun için bizleri tercih edeceklerine de canı gönülden inanıyorum.

Projeleriniz nelerdir?

KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Bizim için olmazsa olmaz projelerimiz Düzce’den geçecek hızlı trendir. Planlanan güzergah Düzce ve Bolu gibi iki şehri pas geçerek Mudurnu hattından İstanbul Ankara arası gidiyor. Bizler tren hattının Düzce’den geçmesi için öncelikli olarak çalışmalarımızı yön vereceğiz. Ayhan Şamandar Hocanın hazırladığı projenin Düzce’den geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu bizim için olmazsa olmazımızdır, kırmızı çizgimizdir.

Diğer bir projemiz ise Düzce’nin turizmde ilerlemesine yönelik olacaktır. Akçakoca’yı yılın 2-3 ayı değil de aktif olarak daha uzun süreli sosyal aktivitelerle yerli ve yabancı turist çekmek. Bunu da günü birlik değil de birkaç gün olacak şekilde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Gerekli birimlerle konuşmalar yaparak Akçakoca’yı daha aktif ve daha kaliteli bir şehir yapmak istiyoruz.

ÜRETEMEZ HALE GELDİK

İSKİ’nin Düzce’ye vermiş olduğu zararların İSKİ tarafından Düzce’ye karşılanmasını istiyoruz. Bilindiği üzere Cumayeri’ndeki rafting alanı kapatılacak. Bunların Düzce ekonomisine ciddi anlamda zararları var. Gençler için projelerimiz var. Ekonomik anlamında çalışmalarımız olacak. Meclise fındık ile ilgili olarak kanun önerilerinde bulunacağız. Türkiye bir şey üretemez hale geldi, ürettiğinin kıymetini bilmez durumda oluyor. Bizler fındığın değerini artırabilirsek bu bizlerin cari açığına olumlu yönde etki edecektir. Muhakkak fındıkta gerçekçi bir politika izlenecek.

LİDER İL YAPACAĞIZ

Sağlık ile ilgili Düzce’de yapılması gereken çok eksikler var. Düzce’de hastanelerde bir tane plastik cerrah yok. Düzce’nin başka alternatifi yok. Kuzey Çevre yolu bitirilemedi, Güney çevre yolunda başlayan bir çalışma yok. Bunların faaliyete geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Bölgesel ve genel anlamda eğitim ile ilgili çalışmalarımız olacak. Düzce’yi Türkiye’de lider il yapmak için çalışacağız.

CHP ve İyi Parti’de gösterilen adaylara tepki olarak il yönetimlerinde istifalar oldu. MHP olarak bu kapsamda birlik ve beraberlik örnekleri gösteriyorsunuz. Bu durumların size vekillik konusunda avantaj sağlayacak mıdır?

Bizleri diğer partilerin yaptıkları ilgilendirmiyor. Bizler kendi önümüze bakıyoruz. Bizler vatandaşa nasıl ulaşabiliriz diye düşünüyor ve çalışıyoruz. Bizlerde parti içinde yaşanan sıkıntılar çözüme kavuşturulur ve kamuoyunun karşısında tek yumruk olarak çıkıyoruz. Bizde dava vardır, dava adamlığı vardır. Bunu kabul etmeyenler MHP bünyesinde, MHP çatısı altında barınamaz. Bizde siyasi arkadaşlık yoktur bizde dava arkadaşlığı vardır.

25 Haziran’da milletvekili olarak seçilmeniz halinde ulaşabilirliğiniz nasıl olacak?

BİLDİĞİNİZ ÜMİT YILMAZ’IM

Ben Ümit Yılmaz, sizlerin bildiği Eczacı Ümit Yılmaz’ım. İşletmem Düzce’de, evim Düzce’de. Benim babadan kalma yatırımlarımın tamamı Akçakoca da yani Düzce’de. Düzce’nin dışında bir hayat kurmayı düşünmedim. Ben her şeyimle Düzce’deyim. Bu zamana kadar numaram değişmedi, ilk numaram. Beni tanıyanlar bana ulaşımın kolay olduğunu bilirler.

Son Güncelleme: 28.05.2018 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.