GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLURMUŞ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için adaylar saha da hem kendilerine hem de Cumhurbaşkanı adaylarına oy istiyorlar. Siyasi partilerinin adayları iddialarına göre sahada çalışmaları dikkat çekiyor.

GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLURMUŞ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için adaylar saha da hem kendilerine hem de Cumhurbaşkanı adaylarına oy istiyorlar. Siyasi partilerinin adayları iddialarına göre sahada çalışmaları dikkat çekiyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 12:25
GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLURMUŞ

Düzce 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. Partilerin Milletvekili adayları son viraja girerken vekilliğin kapısını aralama adına var güçleriyle çalışıyor. Ancak Düzce kamuoyunda dikkatlerden kaçmayan bir husus var.

Siyasi partilerin özellikle 3. Sıra adayları seçim çalışmalarında göz önünde olmayı tercih etmiyor. Düzce’de Ak Parti’nin 3 adayının da yoğun bir mesai anlayışı ile seçim çalışmalarını sürdürdüğü izlenimi var.

Ak Parti’de adaylarının hepsi sahada;

2002 yılından bugüne Düzce’de girdiği hiçbir seçimi kaybetmeyen Ak Parti 3 vekil koltuğuna da talip olduğunu hissettiren en güçlü aday olarak karşımıza çıkıyor. 24 Haziran seçimleri için rekor bir aday adayı başvurusu alan ve Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk ile yoluna devam eden AK Parti’de 3 adayda saha da aktif çalışıyor.

Düzce’de seçimlere en fazla hazır olan parti izlenimini de veren Ak Parti’de vekil adayları hazırlanan programları çerçevesinde vatandaşlarla, esnaflarla, sivil toplum örgütleri ve dernek temsilcileriyle görüşmeler yaparak destek istiyorlar.

MHP Yılmaz üzerine yoğunlaşıyor

24 Haziran seçimlerinde Düzce’den en az 1 vekil çıkarma adına yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren MHP cephesinde en fazla çalışan aday izlenimini 1. Sıra adayı Ümit Yılmaz veriyor. Kamuoyunun önünde MHP adına en fazla görünen isimlerin başında olan Yılmaz’ı çoğu programında İl Başkanı İlhami Caboğlu ve parti teşkilat üyeleri yalnız bırakmıyor.

MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz’ın yanı sıra alanda MHP’nin 2. Sıra adayı Yusuf Arslan’da yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

CHP’de Teber ve Tütüncü Sahada

24 Haziran seçimlerinde sahada yoğun tempo ile çalışan siyasi partilerinden bir olan CHP’de milletvekili adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü daha çok göz önünde olan isimler.

Daha önce CHP adına da aday gösterilen Zafer Teber’in bu dönem çalışmalarına yoğunluk verdiği görünüyor. CHP’den en az bir vekil çıkarmak için il teşkilatı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

CHP’nin 3.sıra Milletvekili Adayı Hasan Öktem seçim çalışmalarına ağırlık vermediği görünüyor.

24 Haziran’dan yapılacak olan seçimlerde AK Parti 3.Sıra Adayı Numan Çabuk dışında diğer siyasi parti 3. Sıra adayları seçim çalışmalarında göz önünde fazla bulunmuyor.

CHP Düzce 3. Sıra Adayı Hasan Öktem, MHP 3.Sıra Adayı Zekeriya İlçe, İyi Parti 3.Sıra Adayı Reyhan Ataseven seçim çalışmalarında arka planda partilerine destek verdikleri izlenimi doğuyor. 

Son Güncelleme: 12.06.2018 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.