Büyük savaş tüm hızıyla sürüyor.
Ve daha tam olarak alevlenmiş değil. Yoklama atışları yapılmakta.
Ama paylaşım savaşı büyük, çok büyük olduğu için savaşın boyutu tahmin edilemiyor. Bölgedeki, Avrupa'daki, Orta Asya'daki, Afrika'daki mücadelenin tonu bu nedenle anlaşılmıyor. Aslında her savaşta olduğu gibi yine işin tam merkezinde PARA var. Tarihteki bütün savaşlar gibi bunun da nedeni PARA.... DOLAR...
Açalım biraz...
Bir süre öne NEVADA RENO'yu yazmıştım. Amerika ile İngiltere'nin ortaklaşa dünyayı yönetmek için el ele verdiğini aktarmıştım. Öyle de olacaktı. Ancak şart, Hillary Clinton'un gelmesiydi. Muazzam bir projeyle iki ülke yönetime geçecekti.
Direksiyon onlar da olacaktı...
Ama Pentagon devreye girdi... Trump seçildi, büyük plan suya düştü! Daha doğrusu öyle düşünüldü...
Ayrıntılarına girelim... Derinleşelim...
ABD ve Rothschild ailesi, Nevada Reno anlaşmasına imza atmıştı. Trilyonlarca doların ABD'nin bu küçük bölgesinde toplanması, dünyanın yeni bir yörüngeye girmesini sağlayacaktı. ABD'de neredeyse bankacılık sisteminin tamamına sahip olan Rothschild ailesi, Nevada Reno ile dünya finans sisteminin de tamamına sahip olacaktı.
Beklenen olmadı. Trump'ın seçilmesinin nedenlerinden biri de Nevada Reno anlaşmasını bitirmekti. Rothschild ailesi, Nevada Reno anlaşmasını yaparken 10 ülkenin önemini biliyordu. Denge bu 10 ülke üzerine kurulmuştu... Şimdiki savaşı anlamak için bunu bilmek şarttı...
İngiltere, Katar, Türkiye, Çin, Almanya, Fransa, İtalya, Arabistan, Kuveyt, BAE (Dubai), yeni para merkezi Nevada Reno için çok önemliydi... Zaten mücadele bu eksen üzerinden yürütülüyordu...
10 ülke de bu gücün tek merkezde kalmasını sağlamak için plana dahil edildi. Enerji buradan toplanacaktı yani...
Şimdi ABD'nin hedefinde bu 10 ülke var.
Pentagon, Trump öncesi Arabistan'ı yola getirmeyi başardı. Trump'la birlikte de son noktayı koydu. Gerisi gelecekti.
Geriye kalan 9 ülke için kritik dönem 2017 başı itibariyle başladı. Hepsi, büyük risk altında.
Rothschild ailesi, Nevada Reno'yu Dünya Merkez Bankası olarak tasarladı. Hillary gelmese de bu büyük plandan vazgeçilmedi.
Bilinmeyen de bu!
Dünyanın para politikasını ABD ve İngiltere'nin yöneteceği düşünülürken, aslında iplerin sadece Rothschild ailesinde olacağı bir dönem yaşanacaktı. Eski plan yürüseydi AİLE tek güç olacaktı...
Bu nedenle Pentagon oyunu bozmak için sahaya indi. Hedef 10 ülke. NEVADA'nın enerjisini sağlayacak 10 ülke Pentagon'un hedefinde. Savaş açılmış durumda!
Pentagon, bu 10 ülke içinde de operasyonlar yapacak. Nedeni de Rothschild ailesinin 1 Temmuz'da aldığı büyük karar. Yani NEVADA RENO'dan vazgeçmemesi... Olacak gibi değil ama gerçek bu! AİLE Pentagon'a, Trump'a rağmen NEVADA'yı bırakmadı...
Rothschildler, Nevada Reno'yu ABD'siz hayata geçirmeye karar verdi. Bu büyük bir mücadelenin restiydi. ABD'nin merkezinden ABD'yi kovmak istemek, elbette Pentagon'u daha da kızdırdı.
UBS'nin en önemli yöneticilerinden olan Neissa, ABD'nin Washington, New York ve Chicago gibi 12 önemli kentine yeni atamalar yaptı. Bu isimlerin hepsi, Nevada Reno'nun Yeni Dünya Düzeni'nde güç kaybetmeden ilerlemesi için çalışacaktı. Emir böyle. AİLE, ABD ile ABD'nin içinde kıyasıya savaşıyor Pentagon da hedef 10 ülkede ve etrafında operasyon yapıyordu... Büyük mücadele buydu...
Daha açıkçası Pentagon ve getirdikleri BAŞKAN, yani TRUMP, NEVADA'dan kovuluyordu... Garip ama gerçek olan buydu...
ABD Başkanı Trump ve Pentagon, Nevada Reno'ya giremiyordu. Bu inanılmaz duruma karşı şu an için yapabilecekleri hiçbir şey de yok.
Pentagon, Nevada Reno'nun intikamını kendi topraklarında alamadığı için 10 ülkeye büyük zararlar vermek amacıyla planlarını devreye soktu.
Savaşı İPEK YOLU'na taşıyarak Nevada'yı uzaktan bitirip hem parayı hem ticareti hem enerjiyi yönetmek istiyordu...
Kavga bu! 10 ülke arasında biz de varız...
Olaylara böyle bakın... Karışacak ortalık...
Günlerdir yazıyorum! CHP'ye, Meral Hanım'ın hareketine, 15 Temmuz davalarında sululuk yapanlara böyle bakın... Hiç biri kendiliğinden olmaz... Arkada güç varsa, o gücün yansıması görülür. Tanık olduğumuz da bu!

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.