Düzce Üniversitesi Öğrencileri Kitap Yazdı

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin 5 bin kişi ile görüşerek hazırladığı ve editörlüğünü yaptığı "İletişim Bence" isimli kitabın basımı tamamlandı. 

Düzce Üniversitesi Öğrencileri Kitap Yazdı

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin 5 bin kişi ile görüşerek hazırladığı ve editörlüğünü yaptığı "İletişim Bence" isimli kitabın basımı tamamlandı. 

20 Ağustos 2018 Pazartesi 16:23
Düzce Üniversitesi Öğrencileri Kitap Yazdı

DÜ Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler, Öğr. Gör. Nurgül Soydaş ve Turgay Yavaş öncülüğünde iletişim kitabı yazmaya karar verdi. 

Çalışmalar kapsamında Cem Yılmaz, Sunay Akın, Hülya Avşar, Cem Arslan, Hülya Koçyiğit, Güneri Civaoğlu, Zafer Algöz, Yılmaz Vural, Haldun Dolmen, Üstün Dökmen ve Ceyhun Yılmaz gibi kişilerle görüşerek iletişim tanımlaması yapılmasını istedi. 

Öğretim görevlilerinin desteğiyle çalışmaları tamamlayan öğrenciler, kitabın editörlüğünü de yaparak kitabı basıma hazırladı. Kitabın önsözünü de Betül Mardin ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yazdı.

Kitabın basılmasında emeği geçen öğrencileri makamında ağırlayan DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitabı hazırlayan öğrencilerle gurur duyduğunu söyledi. 

İletişimin her dönemde önemli olduğuna dikkat çeken Çakar, şöyle konuştu:

"İletişim, Allah'ın bize bahşettiği, canlıyı cansızdan, duygu sahibi olanı duygusuz olandan ayıran çok önemli bir özellik. Öğrencilerimizin hazırladığı bu kitap iletişim üzerine yazılmış hem akademik hem de profesyonellerin eliyle hazırlandığı bir kitap oldu. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum." 

Çakar, önemli bir değerin öğrenciler eliyle okuyuculara sunulduğunu ifade ederek "İletişim alanında eğitim gören üniversite öğrencilerinin hazırladığı bu eser, iletişime ilgi duyan veya iletişim sorunu yaşayan kişilere ışık olacaktır. Öğrencilerimiz de bu sayede deneyim kazanmış oldu. Kitabı okuyanlar da iletişim alanında farklı kazanımlar elde edecektir." diye konuştu. 

Son Güncelleme: 21.08.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84