Teber cami açılışına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, Darıyeri Hasanbey Köyü’nde cami açılışına katıldı

Teber cami açılışına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, Darıyeri Hasanbey Köyü’nde cami açılışına katıldı

16 Haziran 2018 Cumartesi 16:21
Teber cami açılışına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, kendi köyü olan Darıyeri Hasanbey Köyü’nde yeni yapılan bir camiinin açılışı üzere köye ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, temaslarda bulunmak üzere geldiği kendi köyünde bayramlaşma münasebeti ile ramazanın son gününde açılışı yapılan caminin açılışına katıldı. Diğer siyasi partilerin ilgi göstermediği cami açılışı iftar programı ile devam etti.

Yeni yapılan caminin açılışı için Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’da hazır bulundu. Öncesinde dualar eşliğinde kuran tilaveti yapıldı. Ardından ise iftar programına geçildi ve köy halkı cami avlusunda oruçlarını açtı. İftar programından hemen sonra ise açılışı yapılan caminin yapımını üstlenen iş adamı Selçuk Ceylan’a ise plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Ramazanın son gününde açılışı yapılmasının nedeni ise açılışı yapılan bu camide ilk bayram namazını cemaatle birlikte kılabilmekti. Ramazan ayının son iftarını da cemaatle birlikte yapma fırsatı bulan Teber, böyle gönlü büyük işadamlarının faydalı icraatlar ortaya koymasının herkes tarafından kabul gördüğünü ifade ederek;” Darıyeri Hasanbey Köyü’müze güzel bir eser daha kazandıran ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Köy halkımızın daha ferah, daha modern, daha nezih bir camide ibadetlerini yapabilmeri için yapılan bu camimiz için değerli büyüğümüz Selçuk Ceylan’a teşekkürlerimi sunuyor ve herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.