GELECEK SEÇİMDE ZOR SEÇİLİR

Uzun uğraşlar sonucu oturduğu başkanlık koltuğunda 3 yılı devirmesine karşılık halka göre bekleneni veremeyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in başarı karnesinde henüz geçer not yok! Şahin’in değil seçim döneminde verdiği sözleri tutmak, mahallere çocuk parkı bile kazandıramadığını savunanlar, durumu ‘Kaynaşlı hizmete hasret kaldı.’ şeklinde özetledi. İlçeyi yöneten Şahin’in kameralar karşısında çok büyük çalışmalar yaptığı imajı çizdiğini ancak gerçeğin böyle olmadığını dile getiren tepkili Kaynaşlı sakinleri, “Eski Başkan Bayraktar bundan iyiydi. Gelecek seçimde zor seçilir.” diyerek, hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

GELECEK SEÇİMDE ZOR SEÇİLİR

Uzun uğraşlar sonucu oturduğu başkanlık koltuğunda 3 yılı devirmesine karşılık halka göre bekleneni veremeyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in başarı karnesinde henüz geçer not yok! Şahin’in değil seçim döneminde verdiği sözleri tutmak, mahallere çocuk parkı bile kazandıramadığını savunanlar, durumu ‘Kaynaşlı hizmete hasret kaldı.’ şeklinde özetledi. İlçeyi yöneten Şahin’in kameralar karşısında çok büyük çalışmalar yaptığı imajı çizdiğini ancak gerçeğin böyle olmadığını dile getiren tepkili Kaynaşlı sakinleri, “Eski Başkan Bayraktar bundan iyiydi. Gelecek seçimde zor seçilir.” diyerek, hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

06 Nisan 2022 Çarşamba 18:04
GELECEK SEÇİMDE ZOR SEÇİLİR

Öncü Haber ekibi, Belediye Başkanlığı görevinde 3. yılını tamamlayan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in yönetici performansı ile ilgili Kaynaşlı halkına mikrofon uzattı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili yaptığı paylaşımın ardından MHP’den ihraç edilen Başkan Şahin’in partiyle yollarının ayrılmasının ardından fazla bir çalışmasını göremediklerini ifade eden bazı vatandaşlar, “Önümüzdeki dönem seçilmesi mümkün değil.” görüşünü savundu.

Başkan Şahin’in hakkında kameralar önünde konuşmak istemeyen ve Öncü Haber muhabirine tepkilerini kamera kapalıyken dile getiren çok sayıda Kaynaşlılı, ilçenin 3 yılda hizmete hasret kaldığını söyledi. Şahin’in icraatlarına bakıldığında elle tutulur yatırım ya da proje olmadığını savunanlar, “Kaynaşlı Belediyesi’nde despot bir yönetim var. Bazı çalışmaları şov amaçlı yapıyor.” diye konuştu.

“Eski Başkan Erol Bayraktar bundan daha iyi çalışıyordu”

Hizmet için koltuğa oturan ancak 3 yılda bekleneni veremeyen Şahin’in sosyal belediyecilik anlayışından uzak bir tutum sergilediğini ifade eden ilçe sakinleri, “Kaynaşlı’nın mahallelerinde çocuk parkı yok. Bununla ilgili seçim döneminde bizlere söz verilmişti. Ama yapılmadı. İnsanların Hükümet Meydanı’nda oturdukları bir meydan vardı, orası da yıkıldı. Biz eski Başkan Erol Bayraktar tekrar belediye başkanı seçilmesin diye kendisine oy vermiştik, keşke vermeseydik. Erol Bayraktar, bundan iyi çalışıyordu.” serzenişinde bulundu.   

Görüşlerini çekinmeden dile getirenler ise Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında şunları söyledi:

“Çalışmalarını yakın takip etmiyorum”

Mustafa Bektaş: “Ben köyde oturduğum için yakın takip etmedim. Bu konuda bir şey söylemem uygun olmaz.”

“Kaynaşlı olması gereken yerde değil”

Cevdet Tok: “Genelde bizim günümüz Kaynaşlı ilçesinde geçer. Bugün de pazar dolayısıyla buradayız. Birol Şahin’in çalışma temposu ile ilgili, şimdi her kesin takdir edeceği, etmeyeceği çalışmalar vardır. Benim gördüğüm kadarıyla her şey normal gidiyor. Seçim döneminde verdiği vaatlerin ne olduğunu çok iyi bilmiyorum. Ama hiçbir belediye başkanının, vaat ettiklerinin yüzde 100’ünü yapmak şansı yoktur. Şimdi herkesin yapabildiği kadardır. Kaynaşlı’nın potansiyeli, gücü vardır gücü nispetinde bir şeyler yapılıyor. Ben bildim bileli Kaynaşlı böyledir. Bana göre olması gereken yerde değil Kaynaşlı. Yani çok daha farklı bir Kaynaşlı olması lazım. Bir Gölyaka, Gümüşova’ya gidin, görsel olarak Kaynaşlı’dan daha güzel yerdeler. Ama Kaynaşlımız her şeye rağmen güzel bir yerdir.”

“Kaynaşlı’ya noter getireceğim dedi, getirdi”

Burhan Ceylan: Bana göre Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in çalışmaları iyi. Benim bildiğim buraya ‘Noter getireceğim’ dedi, getirdi. Bu vaadini biliyorum, diğer vaatlerini bilmiyorum. “

“Birol Şahin’in fazla tanımıyorum”

Mustafa Bayrak: “Birol Şahin ile ilgili bir yorum yapamam, çünkü çok fazla tanımıyorum.”

“Ben öğrenciyim, bize ev bulup 1 aylık kiramızı ödedi”

Zafer Alparslan: “Ben burada öğrenciyim. Ben buraya ilk geldiğimde, biz ev arıyorduk burada. Bizimle çoğu kişi ilgilenmedi, ama Birol Şahin ilgilendi. Bize hatta ev bulmuştu ve bir aylık kiramızı karşılamıştı.”

“Vaatleri yavaş yavaş yerine getiriyor”

Erkan Ocaklı: Eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve Birol Şahin, ikisi de pırıl pırıl insan. Birol Şahin verdiği vaatleri yavaş yavaş yerine getiriyor. Elinden geleni yapıyor yani.

“Ben çalışmalarından pek memnun değilim”

Erol Zeki Gündüz: Kaynaşlı için ekstra bir şey yapmadı. Normal standart çalışmalarını yaptı. Onun haricinde Kaynaşlı yine aynı Kaynaşlı, değişen bir şey yok. Tabii bunda da birtakım sıkıntılar olabilir. Partisinden ihraç edilmesi falan etkili olabilir. Ben pek memnun değilim çalışmalardan.

“Kaynaşlı’da güzel şeyler görmek isteriz”

Yılmaz Kumbasar: Beğeniyoruz tabii ki niye beğenmeyelim ki? Gidenlerden daha iyi. Bazı vaatleri yerine gelmedi ama zamanla gelir diye düşünüyoruz inşallah yani. Kaynaşlı da güzel şeyler görmek isteriz tabi ki ama imkânlar müsaade ederse.

“Kendisini destekliyoruz”

Erol Aydın:Bana göre süper. Ben MHP den ihracıyla ilgili bir şey diyemem biz aydınlatılmadık o konuda ama destekliyorum kendisini.”

“Kaynaşlı’da yapılmayanlar ortada”

Ayhan Sarı: “Gelen de aynı, giden de aynı. Bir şey fark etmedi. Halk yapılan ve yapılmayanları daha iyi görüyor. Kimse koltuğa yapışıp kalmıyor. Kaynaşlı’da yapılmayanlar zaten ortada.”

“Seçim döneminde söz verdiği bazı çalışmaları yapamadı”

Bir diğer ilçe sakini ise “Birol Şahin’in çalışmalarını beğeniyorum. Seçim döneminde söz verdiği bazı çalışmaları yaptı, bazılarını ise yapmadı. Ben bir Kaynaşlılı olarak, Kaynaşlı’da her şey görmek isterim. Ama bütçe yetmiyor.” ifadelerini kullandı.

“Önümüzdeki dönem bir daha başkan seçilemez”

Atilla Kaya: “Ben Kaynaşlı’ya bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Bu yüzden Birol Şahin’in bir daha seçileceğini zannetmiyorum. Çünkü bir icraat yok ortada. Keşke MHP’de kalsaydı, belki Kaynaşlı’ya çok şeyler olurdu. Ama şu anda zannetmiyorum. Şov yapıp yapamadığını bilemiyorum, ama Başkan eskiden beri benim komşumdur. Ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Arkasında güç olmadığı sürece yürümez bu iş. Ben bir dahaki dönem seçileceğini düşünmüyorum. Ben bir sefer kendi şahsıma oyumu verdim, ailem vermedi. Keşke MHP’den ayrılmasaydı.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84