Siyonistlerle iş birliği yapan Jön Türklerin 31 Mart vakıası ile başlatıp 27 Nisan'da Sultan Abdülhamid Han'ı tahttan indirip Selanik'e sürgün edildiği şu günleri anlamak için tarihimizi iyi bilmeli ve ders almalıyız.

31 Mart olaylarını çıkaran avcı taburlarıdır. Avcı taburları 3.ordu içinden meşrutiyeti korumak üzere İstanbul’a ittihat ve terakki tarafından getirilip yerleştirilen askeri birliklerdir. Avcı taburlarının kullanılarak isyanın başlatılması oyun içinde oyundur. Tahttan indirildiğini tebliğe gelen ekibin içinde Emanuel Karasu diye Selanikli Yahudi bir ittihat terakki milletvekili vardır. Esat Toptani bir Arnavut ırkçısı Balkan harbinde Osmanlı devletine büyük ihanet eden adamlardan biridir. Abdulhamid’e 1909′da tahttan indirildiğini tebliğe gelenlerden ikisi bunlardır. Yani Abdülhamid 33 yıllık bir devlet başkanlığından sonra böyle karanlık bir operasyonla Osmanlı devletinin başından indirilir.

Avrupanın yahudi düşmanlığı Avrupadan sürülüp Osmanlı içlerine yerleştirilmesi bir proje olup bu yerinde Filistin toprakları seçilmesi ile birlikte yahudi heyeti Sultan'a gelip 750 milyon ingiliz altını karşısında Filistini istemeleri Sultan'ın da tarihe geçen cevabı " Kanla alınan kanla verilir " cevabı siyonistleri adeta çıldırtmış Sultanında sonunu getirecek acımasız planlarını devreye sokmalarıyla süreç başlamıştır.

Arnavutluk,Bosna.Makedonyada halkı isyana teşvik etmişler,Bulgaristan bağımsızlığını ilan etmiş,Girit Yunanistana bağlandığını ilan etmiş,Rusya bilinçli olarak 3 milyon yahudiyi göçe zorlamış,ittihad ve terakkiciler tarafından ordu içine yerleştirilmiş avcı taburları isyan başlatmış,fetva makamına Elmalılı Hamdi Yazır'a hazırlattırılan fetvayı imzalamazsan Sultan'ın ölümüne sebep olursun tehdidiyle fetvayı imzalattırmaları,meclisteki oylamada ayağa kalkmayanları dönemin kudretli apoletlilerinin tehdit etmesiyle 33 yıllık cihan padişahı tahttan indirilir Selanik'e sürgüne gönderilir.

Bu gün oynanan oyunlar ülkemizdeki süper beyinleri kendi okullarında burslarıyla okutum devlet kademelerine yerleştirip idareyi ele geçirmek,oyunlarını anlayıp halkı uyandıracak aydınlarımıza,milli ve yerli üretimi başlatacak projeleri akamete uğratmak için bilim adamlarımıza,yıkıcı ve bölücü faaliyetlerine karşı kahramanca savunan asker ve polisimize milliyetçi,maneviyatcı devlet adamlarımıza suikast ve sabotaj düzenlemek, geleceğimizin teminatı gençlerimizi kötü alışkanlıklara alıştırıp milli ve manevi duygulardan kopartmak, kendi birimlerinde yetiştirmiş oldukları ajan ve terör örgütleriyle etnik,mezhepsel, ideolojik çatışmalar çıkararak sınır komşularımızda savaş çıkarıp bu ülkeleri bölmek buradan uydu devlet Kürdistanı çıkarıp Türkiyeden toprak talep etmektir.

Moğol komutan Hülagu Bağdatı yerle bir ettiğinde bana buranın alimini çağırın dendiğinde dünyalık fetva veren alimler korkudan kaçmış dönemin talebesi o zamanın büyük alimlerinden Vezirhan Hazretleri alim arayan askerlere buranın alimi benim diyor ve Hülagunun huzuruna getiriliyor.Hülagu daha bıyıkları terlememiş talebe Vezirhan hazretlerine alaycı bakarken Vezirhan hazretleri güç arıyorsan eşektede var sakal arıyorsan keçidede var ses arıyorsan horozdada var deyince Hülagu benim aklımdan geçenleri bilende bir hikmet vardır diyerek soruyor " Beni Moğolistandan buraya getiren sebep nedir." Vezirhan hazretleride " Seni buraya getiren sebep bizim kötü amelimizdir." cevabını vermiştir.İşte tam burada kendi kendimize soralım Amerikayı,Rusyayı,Haçlı ordusunu,onlara hizmet eden terör örgütlerini ortadoğuya getiren sebep nedir ?

108 yıl önce oynanan oyunlar İsrailin kurulması içindi bu gün oynanan oyunlar İsrailin güvenliği içindir.Bu Hak ile batılın savaşıdır cüz-i iradenle bu iki yoldan birini seçme hakkına sahipsin.

HAKKI HAK BİLİP HAK YOLDAN GİTMEYİ,BATILI BATIL BİLİPTE BATILDAN AYRILMAYI RABBİM NASİP EYLESİN İNŞAALLAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.