Eskiden bir söz vardı birisi yaramazlık yaptımı " Seni gidi mektep kaçkını seni..!" derlerdi.
Kimdi bu mektep kaçkınları Osmanlı döneminde ülkeye bilim adamıda lazım okuyanların askere gitme mecburiyeti olmasın diye kanun çıkartmışlar tıpkı şu anda bedelli askerlik gibi O zamanın uyanık tüccarları devşirmeleri çocuklarının askere gitmemesi için okullara kayıt yaptırmışlar.Vatanını seven helal lokma ile beslenen Müslüman Türk evlatlarıda türkülere konu olacak şekilde " Hey onbeşli onbeşli " türküleriyle ülkenin kınalı kuzuları cepheye gidip Şehit düştüler.

Değişen ne Milletvekilinin oğlu ihale takip edecek bürokratın oğlu okuyacak zenginin oğlu torpil yaptıracak olmadı bu işi kökünden halledelim paralı askerlik çıkaralım bizim çocuklar savaşmasın nasıl olsa binlerce kınalı kuzu var Anadoluda onlar savaşsın biz tazminatını veririz.

Her ne geldiyse başımıza Vatanını sevenlerin Şehit düşüp azaldığı yıllarda evlat sevgisi Vatan sevgisinin önüne geçmiş mektep kaçkınlarının evlatları ülkenin idaresini ele geçirmesiyle oldu.İşte o günlerden bu günlere kadar emperyalist güçlerle işbirliği yapan bu içimizdeki hainler menfaatleri gereği ülkeyi bu duruma getirdiler bu ihaneti sezen gören vatan evlatlarınıda tehlikeli görülüp ya emekli yapılmış ya bir trafik kazası,ya bir bombalı suikast,ya bir uçak ve helikopter kazasıyla şeytanın aklına gelmiyecek hilelerle Şehit etmişlerdir.

İçimizdeki hainleri temizlemeden,ülkemizdeki üslerini kapatmadan,vatikan, Nato ve Şangay beşlisine alternatif Tevhid Sancağının çıkarıp Hilafeti ilan edip Türk İslam birliği oluşturmadan, Haçlı ordularına karşı durmamız mümkün gözükmüyor.Moğol Hülagunun Orta Asyadan Bağdata kadar olan bölgeyi nasıl yakıp yıktıysa oraya doğru gidiyoruz.

Resuli Ekrem efendimiz diyorki " Ahir zamanda ümmetimin kalbinde iki zaaf olacak biri ölmekten çok korkacaklar biride dünyayı çok sevecekler " nasıl olsa bu dünyadan canlı çıkamayacağız ölüm bize bir kere gelecekse o da niçin erkekçe olmasın ölümü ve hayatı Allah yarattıysa bir sinek dahi yapamayan sahte ilahlardan korkacağımıza Allahtan korkacağız onların vaadlerine hilelerine kanmadan öldükten sonra dirileceğimize şeksiz şüphesiz inanacağız.Onurlu yaşamak Allahın rızasını kazanmak için çözüm arıyacağız.

Bu rezil Haçlı istilasının çözümü Çanakkale ruhuyla sekarat halinden çıkıp silkelenip bedenimizle,ilmimizle,makamımızla,malımızla karşılığını Allah'tan isteyerek CİHAD etmektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.