VALİ ATAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Düzce Valisi Cevdet Atay Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için kurallara uyalım.” çağrısı yaptı.

VALİ ATAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Düzce Valisi Cevdet Atay Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için kurallara uyalım.” çağrısı yaptı.

31 Temmuz 2020 Cuma 10:27
VALİ ATAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Düzce Valisi Cevdet Atay yarın başlayacak Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Bayram; huzurdur, dayanışmadır, kardeşliktir”

Vali Atay, mesajında, mübarek Kurban Bayramı’na kavuşma sevincinin yaşandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bayram; huzurdur, dayanışmadır, kardeşliktir. Her bayram olduğu gibi bu bayram da yetimler sevinecek, dargınlar barışacak, geçmişlerimizin ruhuna birer Fatiha göndermeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu güzel hasletlerimiz sayesinde; Türk milleti, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyetiyle binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır.”

Bayramda “Sosyal mesafe, maske, temizlik” çağrısı

Huzurlu bir bayram geçirilmesi için Düzce Valiliği’ne bağlı tüm birimlerin görev başında teyakkuzda olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini ve trafik kurallarına uymalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için kurallara uyalım. Bu bayramda da Covid-19 salgınıyla mücadele tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, kontrollü sosyal hayat sürecinde mesafenin korunması, maske takılması, temizlik ve izolasyon kurallarına riayet edilmesi önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Düzceli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84