ÜNİVERSİTEDEN 15 TEMMUZ ANMA SERGİLERİ

Düzce Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla “Milli İrade Geçilmez” temalı anma sergisi düzenlendi.

ÜNİVERSİTEDEN 15 TEMMUZ ANMA SERGİLERİ

Düzce Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla “Milli İrade Geçilmez” temalı anma sergisi düzenlendi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 15:22
ÜNİVERSİTEDEN 15 TEMMUZ ANMA SERGİLERİ

Düzce Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında “Milli İrade Geçilmez” temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi düzenledi.

Anadolu Ajansı’nın destekleriyle düzenlenen sergide; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Ülkemizin çeşitli şehirlerinde milletimizin gösterdiği kahramanlık öyküleri, fotoğraflar kareleri eşliğinde etkili bir şekilde ziyaretçilerle buluşuyor.

Sergide; darbenin başarısız olmasında devlet-millet bütünleşmesi, halkın demokrasiye bağlılığı, milletin direnişinin önemi ve yazılan demokrasi destanı öne çıkıyor. Hain darbe girişimini unutmamayı, unutturmamayı, 15 Temmuz ruhunu her zaman canlı tutmayı amaçlayan sergi, gelecek nesiller için de önemli bir belge niteliği taşıyor.

Düzce Üniversitesi’nin bu anlamlı gün için düzenlediği Milli İrade Geçilmez” temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, 14-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında https://sanalsergi.duzce.edu.tr/ internet adresi üzerinden online olarak ziyaretçilere açık olacak.

“Diriliş 15 Temmuz Ebru Sergisi” başladı

Öte yandan Düzce Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında “Diriliş 15 Temmuz Ebru Sergisi”ni de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Düzce Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Parlak’ın 15 Temmuz gecesi hainlere karşı direnirken şehit düşen, karamanlarımız anısına hazırladığı ebru çalışmaları, ziyaretçilerle buluşuyor.

"Türkiye Geçilmez" temasını ön plana çıkarmak ve şehitlerimizi yeniden rahmetle anmak amacıyla düzenlenen sergi, 30 Temmuz 2021 tarihine kadar https://sanalsergi.duzce.edu.tr internet adresinden ziyaret edilebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.