TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP EDİYORUZ

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvuru süresi 2 Mayıs tarihi itibariyle son bulmasına yönelik olarak Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin açıklamalarda bulundu. Keskin, Ak Parti Düzce milletvekili aday adaylarının sayısının 51 olduğunu belirtti.

TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP EDİYORUZ

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvuru süresi 2 Mayıs tarihi itibariyle son bulmasına yönelik olarak Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin açıklamalarda bulundu. Keskin, Ak Parti Düzce milletvekili aday adaylarının sayısının 51 olduğunu belirtti.

03 Mayıs 2018 Perşembe 17:26
TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP EDİYORUZ

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde siyasi partiler son hazırlıklarını yapıyor. Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru süresi 2 Mayıs itibariyle son bulmasına yönelik olarak Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin açıklamalarda bulundu.

Toplumun her kesimine hitap edecek aday adaylarının listelerinde yer aldığını belirten Keskin, 51 Milletvekili aday adaylığı başvurusu aldıklarını söyledi.

TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP ETTİĞİMİZİ GÖSTERİYOR

Keskin, “ 2 Mayıs itibariyle Düzce’den milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuru süresi dolmuştur. Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunanlara ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Diğer seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere daha önceden hazır bir pozisyonda olduğumuzun bilinmesini isterim. Partimiz İl Başkanlığına 43, Ak Parti Genel Merkezine 8 olmak üzere toplam 51 Milletvekili aday adaylığı başvurusu olmuştur. 51 aday adayının 10’u bayan, 3’u genç aday ve 2 Engelli adayımız oldu. Bu rakamlarda partimizin toplumun bütün kesimlerine hitap ettiği gerçeğini ortaya çıkarıyor” dedi.

İSİMLER NETLİK KAZANACAK

5 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00 ila 16:00 arasında temayül yoklamasının yapılacağını belirten Keskin, konuşmasına “ 600’ün üzerinde teşkilat mensubunun fikirleri alınmasının ardından kamuoyu yoklaması yapılacak. Son olarak partimizin üst kurulları tarafından 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Düzce’den milletvekili adaylarımız isimler belli olacak” şeklinde devam etti.

YENİDEN SEÇME HAKKINI VERİYORUZ

Seyyar Sandık ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Keskin, “ oy kullanmaya gidemeyen vatandaşlarımız için de bir çalışmamız. Seyyar sandık uygulaması ile oy kullanmaya gelemeyen veya gelirken büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlanacak. Oy kullanamayan hasta vatandaşlarımızın da yeniden seçme hakkını kazandırıyoruz. 2 Mayıs’ta başlayan başvurular 12 Mayıs’a kadar mahalle muhtarlıklarına yapılması gerekiyor. Ayrıca seçim listelerinin yer aldığı askılar muhtarlıklara dağıtıldı. 12 Mayıs’a kadar asılı kalacak olan listelerden seçmenlerimiz isimlerini kontrol etmeleri gerekiyor. İsmi olmayan veya adres değişikli yapanların Nüfus Müdürlüklerine giderek işlemlerini yaptırmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Keskin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün aday adayı olması ile ilgili olarak da, “ Başbakanımız ve bütün bakanlarımız aday adaylığında bulundular. Bu nezaket göstergesidir. Aday adayı olan bütün bakanlarımızı bu tutumlarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü kutlu olsun. Basın mensupları bizleri sesi oldu. Basın mensuplarına kadar yapılan saldırıları da kınıyorum” dedi.

  

Son Güncelleme: 03.05.2018 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.