ÖZLÜ İÇİNİ DÖKTÜ...

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, kaleme aldığı bir yazıyla Düzceliler'e içini döktü... Yazısında hedefleri de vardı, sitemleri de... Düzce'yi parmakla gösterilen örnek bir şehir yapmayı vaat eden Özlü, ‘birileri’ görmek istemese de bakanlığı döneminde memleketi için önemli çalışmaları hayata geçirdiğine işaret etti ve rakiplerine şu mesajı verdi: "Öfke dili hiçbir zaman lugatımızda olmayacak."

ÖZLÜ İÇİNİ DÖKTÜ...

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, kaleme aldığı bir yazıyla Düzceliler'e içini döktü... Yazısında hedefleri de vardı, sitemleri de... Düzce'yi parmakla gösterilen örnek bir şehir yapmayı vaat eden Özlü, ‘birileri’ görmek istemese de bakanlığı döneminde memleketi için önemli çalışmaları hayata geçirdiğine işaret etti ve rakiplerine şu mesajı verdi: "Öfke dili hiçbir zaman lugatımızda olmayacak."

08 Ocak 2019 Salı 10:47
ÖZLÜ İÇİNİ DÖKTÜ...

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, kendi ismini taşıyan internet sitesinde, memleketine ve Düzceliler'e hitaben amacını, hedeflerini ve vizyonunu anlattığı bir yazı kaleme aldı.  

Tekrar birlikteyiz…

"Merhaba Düzce…" ifadesiyle başladığı yazıya Özlü şu ifadelerle devam etti: "Can bulduğum, kök saldığım, mensubiyetiyle her zaman gurur duyduğum memleketim… Attığım her adımın, yürüdüğüm her yolun, elde ettiğim her başarının, çıktığım her merdivenin memleketim için bir artı değere dönüşmesi için beni motive eden o güzel insanların yurdu…  Tekrar birlikteyiz…

Bürokrat olarak, milletvekili olarak, bakan olarak öğrendiklerimi, biriktirdiklerimi, ilişkilerimi, tecrübelerimi senin için hizmete dönüştürmek üzere geliyorum. Bilgiyle, deneyimle, iş yapma azmi ve heyecanıyla senin için kurduğum hayallerimle, projelerimle geliyorum. Senin gelişmeye, dönüşmeye, büyümeye ne kadar hazır olduğunu biliyorum. Bilimiyle, teknolojisiyle, ekonomisiyle, sosyal yaşantısıyla, temizliğiyle, düzeniyle, doğası ve çevresi ile marka bir şehir olmak için beklediğini biliyorum. Bunu gerçekleştirmek için el ele, gönül gönüle, omuz omuza vermeye hazır olduğunuzun yakından şahidiyim.

"Artık harekete geçme vakti"

Düzce'nin artık ön plana çıkması gerektiğine işaret eden Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, "Siz buna hazırsınız. Ben buna hazırım. Artık harekete geçme, birlikte çalışma ve parmakla gösterilen örnek bir şehir olma vakti… Her zaman söyledim, yine tekrar ediyorum: Düzce bizim evimiz. Bu evin içinde yaşayan herkes, ailemizin birinci sınıf ferdidir. Bu evin düzeni, tertibi, temizliği ve huzuru hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu nedenle; sadece seçime kadar değil her zaman ben yok, biz varız." ifadelerini kullandı.

"İçi boş vaadlerle değil, somut projelerle karşılarına çıkacağız"

Adaylığı ve hedefleri için ise Özlü, şunları kaydetti: "Ben seçim sürecinde ve Allah nasip ederse belediye başkanlığı dönemimde, ekip çalışmasıyla, Düzce aşığı kardeşlerimle birlikte başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte uykusuz kalacağız, hep birlikte terleyeceğiz ve hep birlikte Düzce’mize hizmet edeceğiz. AK Parti’nin belediyecilikteki geleneksel başarısını Düzce’ye taşıyacağız. İçi boş vaadlerle değil, somut projelerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Teknolojinin tüm imkânlarını Düzceli kardeşlerimizin emrine sunacağız."  

"Her ne kadar ‘birileri’ görmek istemese de..."

Özlü'nün yazısının satır aralarında sitem de vardı: "Bakanlığım döneminde, her ne kadar ‘birileri’ görmek istemese de; Kültür Merkezimizi nasıl inşa ettiysek, kalıcı konutlardaki metruk işyerleri problemini nasıl çözdüysek, Devlet Hastanemizi ve Otogar’ı nasıl hizmete sunduysak, Otoban bağlantılarını nasıl tamamladıysak, Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni, Teknopark’ı, Akçakoca ve Çilimli OSB’yi nasıl Düzce’mize kazandırdıysak, şehir planı tadilatını nasıl revize ettiysek; şimdi artık kentimizin çehresini değiştirecek yepyeni projelerimizle hemşehrilerimize bir kez daha merhaba diyeceğiz."  

"Öfke dili hiçbir zaman lugatımızda olmayacak"

"Kimseyi kayırmayacak, herkese eşit ve adil olacağız." vurgusu yapan Özlü, satırlarına şöyle son verdi: "Belediyemizin kaynaklarını, kasamıza giren her kuruşu en verimli, en doğru ve en dürüst biçimde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Öfke dili hiçbir zaman lugatımızda olmayacak. Rakiplerimizin karşısına her durumda hoşgörü, sevgi ve saygı diliyle çıkacağız. Evet… Merhaba Düzce…Yeni ufuklar, yeni projeler, yeni heyecanlar, yeni başarılar için merhaba…Vizyonu olan, marka olan, üreten ve parmakla gösterilen Düzce için merhaba…"

 

Son Güncelleme: 08.01.2019 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.