AMERİKAN BAŞKANINA SARAN ÇILGIN DÜZCELİ

Düzceli Çılgın Türk Önder Gökçekaya ABD başkanına suç duyurusunda bulunuyor. Dünyada bir ilk terör örgütü kurmak ve terör örgütü lideri olmaktan Trump hakkında suç duyurusunda bulunacak.

AMERİKAN BAŞKANINA SARAN ÇILGIN DÜZCELİ

Düzceli Çılgın Türk Önder Gökçekaya ABD başkanına suç duyurusunda bulunuyor. Dünyada bir ilk terör örgütü kurmak ve terör örgütü lideri olmaktan Trump hakkında suç duyurusunda bulunacak.

21 Ocak 2018 Pazar 20:51
AMERİKAN BAŞKANINA SARAN ÇILGIN DÜZCELİ

Düzceli Aktivist Gazeteci Önder Gökçekaya belayı çağırmak misali Amerika Birleşik devletleri Başkanı Donald Trump hakkında suç duyurusunda bulunmak için harekete geçti.

Gökçekaya yaptığı açıklamada"Türkiye’ye karşı müttefiklik yalanı ile sınırımızda terör örgütlerini destekleyerek, onları bir orduyu donatacak silah ve mühimmat desteği sağlayarak cesaretlendiren, DEAŞ terör örgütünü kurup amaçları doğrultusunda kullanıp terör örgütü YPG saflarına geçiren Amerika başkanı Trump’ı kınıyoruz.

Kudüs ve Suriye’deki terör ittifakı gösterdiki asıl hedefi Müslümanlardır.

Ayrıca kurdukları kumpas davalarıyla Türkiye’yi zorda bırakmak istemişler, FETÖ terör örgütünün hamiliğini üstlenmişlerdir.

Kahramanca Afrin’de terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Mehmetçiğimize cesaret olması, onların bu mücadelede yanlız olmadıklarını gösterme adına ABD Başkanı Trump hakkında savaş suçu işlemesi, her türlü terör örgütüne yardım ve yataklık etmesi, yasadışı silah ve mühimmat ticareti yapması, küresel barış ittifakını bozması, Suriye’de binlerce masumun insan haklarını ihlal edip yaşama haklarını ellerinden alması, terör örgütü kurup yönetmesi nedeniyle suç duyurusunda bulunuyorum. Hukuk devleti olmakla övünen ABD’nin hukuksuzluklarla dolu karar ve faaliyetlerini değerlendirecek cesur yürekli hakim ve savcıların olduğunu da inanıyorum.

Ayrıca ABD Başkanı Trump’ın psikolojik ehliyetinin olmadığını ve bu kontrolsüz şahsiyetin bir ülkenin Yönetiminde bulunamayacağını düşünüyorum. Her zaman mazlum ve mağdurun yanında olan Türkiye, Trump’ın düşündüğü gibi aciz bir devlet değil, hiçbir ülkede olmayan hukuka, demokrasiye ve eşsiz kudrete sahiptir.” Diyerek başına püsküllü belayı almak için sabah saatlerinde mesai başlangıcında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.