GÜMÜŞOVA’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI!

Gümüşova Sultaniye Köyü'nde akşam saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

GÜMÜŞOVA’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI!

Gümüşova Sultaniye Köyü'nde akşam saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

11 Haziran 2019 Salı 13:22
GÜMÜŞOVA’DA YANGIN PANİĞİ YAŞANDI!

Tek katlı müstakil ev henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, evin kullanılamaz hale geldi.

Sultaniye Köyü’nde bir evde bu akşam çıkan yangın, korkulu anlara sebep oldu. Edinilen bilgilere göre Gümüşova Sultaniye Köyü’nde bulunan ve Zeki Gören’e ait olduğu öğrenilen tek katlı müastakil evde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

İstanbul’da ikamet eden ve Düzce’ye tatile gelen Zeki Gören akşam saatlerinde camiye gitmiş ve namaz dönüşünde evinin etrafında insnaların toplandığını görüp yangını farketti. Ailesi İstabul’da olan Gören hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangına olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi. Yangınca can kaybı yaşanmazken evin kullanılamaz hale gelmesiyle maddi hasar oluştu.

 

Anahtar Kelimeler:
GÜMÜŞOVAYANGIN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.