Emrah Medya

Emrah Medya
Sektör Eğitim
İlan Tarihi 4 yıl önce
Firma No 548
Telefon 0850 303 1347
Faks 0850 303 1347
Web Sitesi https://emrahmedya.com/
Adres Address: Mevlana, 94145 sokak no 8, 36390 Toroslar/Mersin
İl/İlçe Türkiye / İstanbul
Firma Hakkında
Emrah Medya Tanıtım
Emrah Medya, dijital medya ajansı olarak faaliyet gösteren, hizmet verdiği markalar işe birlikte yol alan ve markaların başarılara imza atmasına aracılık eden bir sosyal medya içerik yönetimi firmasıdır. Emrah Medya, müşterilerini dijital ve online ortamlarda en iyi şekilde temsil etmek için sosyal medyanın gücünü doğru şekilde, en doğru zamanlarda ve en doğru adımlarla çalışmalar yürütmektedir.
Emrah Medya Hizmetleri
Emrah Medya; kaliteli, hızlı ve güvenli hizmet anlayışı ile birlikte müşterilerinin başarılarını arttırmak, görünürlüğünü sağlamak ve reklam çalışmalarını gerçekleştirmek adına çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Emrah Medya'nın müşterilerine sunduğu hizmetler kısaca şunlardır:
Web siteleri ve bloglar için SEO çalışmaları yapmak,
Özgün içerik çalışmaları ile birlikte web sitelerini Google'da en üst sıraya çıkartarak kolay ulaşılabilirliği sağlamak,
Web sitelerin ziyaretçi sayısını arttırmak,
Markaları en iyi şekilde temsil edecek olan kurumsal hesapları oluşturmak,
Kurumsal hesapları yönetmek ve bu hesaplarda kaliteli içerikler üretmek,
Markalar için hedef kitle analizi yapmak ve böylelikle markaları doğru mesaj ile, doğru içerik ile doğru hedef kitleyle buluşturmak,
Pazarlama ve satış amacı olan web sitelerini, hedef kitle ile doğru bir strateji ile buluşturarak satışları arttırmak.
Emrah Medya ve Sosyal Medya Danışmanlığı
Emrah Medya, çalışma alanı olarak dijital ve online ortamlarda faaliyet göstermektedir. Dolayısı ile internetin söz konusu olduğu her bir alanda, reklam ve tanıtım faaliyetleri Emrah Medya tarafından sağlanmaktadır. Bununla birlikte Emrah Medya, sosyal medya mecralarında da etkili olmaktadır.
Kurumsal firmalara SEO çalışmaları yapan, web sitelere içerikler üreten Emrah Medya aynı zamanda kişilere de hizmet vermektedir. Bu kapsamda, sosyal medya danışmanlığı ile birlikte çalınan sosyal medya hesaplarının kurtarılması, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube gibi sosyal ortamlarda reklam çalışmaları da Emrah Medya tarafından yapılabilmektedir.
Neden Emrah Medya?
Sosyal medya çalışmalarında, web site içerik yönetimlerinde, SEO çalışmalarında, kurumsal hesap yönetiminde ve reklam çalışmalarında Emrah Medya çünkü; Emrah Medya, genç ve dinamik ekibi ile yenilikçi fikirlerin uygulamasını gerçekleştirmekte, çeşitli sosyal medya uzmanları ile birlikte çalışmakta; böylelikle başarıya giden yolda müşterileri ile birlikte yolculuk etmektedir.
Siz de sosyal medya çözümleri ve içerik yönetimine dair tüm çalışmalar için Emrah Medya'yı tercih edebilir, buradan Emrah Medya resmi internet sitesine ve buraya tıklayarak da Emrah Medya'nın Instagram sayfasına ulaşabilirsiniz...
Websitemiz:https://emrahmedya.com/
Sosyal Medya: https://www.instagram.com/emrahmedya/
Sosyal Medya: https://twitter.com/aksoymedya

banner86

banner84