Ankara Anlaşması Vizesi

Ankara Anlaşması Vizesi
Sektör Bilişim
İlan Tarihi 4 yıl önce
Firma No 536
Telefon 08504555505
Faks
Web Sitesi http://ankaraanlasmasi.co
Adres Değirmicem mh. Hüseyim İncioğlu Cd. No: 34/A Şehitkamil GAZİANTEP
İl/İlçe Şehitkamil / Gaziantep
Firma Hakkında
Ankara Anlaşması Vizesi Süresi
Ankara Anlaşması Vizesi süresi, bir sene olarak verilmektedir. Kurulan iş için belli kıstaslar, vizenin uzatılıp uzatılmayacağını belirlemektedir. İşin faal bir yapıda devam etmesinin yanı sıra, yeterli kapasitede olması da beklenen şartlar arasında yer alır. Eşin ve çocukların çalışıp çalışmadıklarının da kontrolü, vize yenilemesinde yapılır.
Eş ve Çocuk Yardımı Olmamalı
İşveren olarak bir yerde çalışmamış olmak bir yana, eş ve çocuklar şayet çalışmışlarsa, onların gelirlerinin ayrılması işlemi sonucunda, iş yerinden elde edilen kazanç, tüm aileye yetecek kapasitede olması, vizenin uzaması için gereklidir. Zira vizenin uzatılması için eş ve çocukların gelirlerine muhtaç olunmama şartı bulunmaktadır.
Kurulan işin karlılık durumu, sürdürülebilir bir yapısı olması ve kazancının geçimi temin edecek miktarda olması, Ankara Anlaşması Vizesi süresinin uzatılması için gereklidir. Alınan ilk vizenin üstünden on iki tam ayın geçmesinde bu değerlendirmeler yapılır. Şayet durum ve göstergeler olumlu ise vize uzatılır.
Büyük Britanya Krallığında Devam
ECAA vizesi, işletmenin durumuna göre tam üç sene daha uzatıla bilmektedir. İşletme ile alakalı koşulları sağlaması vizenin uzaması için yeterli bir durumdur. Alınan bu yeni üç senelik vize de aynı değerlendirmelere tabi tutulacaktır. Şayet yeni vizenin bitiminde de aynı şartlarla vize uzatması alınır ise bir üç sene daha oturum hakkı kazanılacaktır. Bu son kazanılan üç senelik vize, artı bir hakkı da beraberinde getirecektir. O da İngiltere’de süresiz oturum hakkıdır.

banner86

banner84