Ormanda Eğitim

Orman alanında çalışan mühendislere eğitim seminerleri verildi.

Ormanda Eğitim

Orman alanında çalışan mühendislere eğitim seminerleri verildi.

09 Ağustos 2018 Perşembe 11:57
Ormanda Eğitim

Düzce sınırları içerisinde bulunan dört Orman İşletme Müdürlüğünde hizmet alım yoluyla görev yapan SMM Orman Mühendisleri ve Orman Endüstri Mühendislerine yönelik iki gün süreyle hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Düzce’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerine, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Orman Mühendisleri Odası MYK üyesi Mesut Güler ve ilgili orman işletme şefleri ile sivil topluk kuruluş temsilcileri katıldı.

Orman İdaresi ve Planlama, İşletme Pazarlama ile Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürlükleri konularının ağırlıklı olarak işlendiği eğitim semineri, sunumlar eşliğinde teorik ve arazide uygulamalı olmak üzere iki bölümden oluştu.

Son Güncelleme: 09.08.2018 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.