YÜKSELENLER DÜŞENLER

YÜKSELENLER DÜŞENLER ÇOK FENA DÜŞENLER.

YÜKSELENLER DÜŞENLER

YÜKSELENLER DÜŞENLER ÇOK FENA DÜŞENLER.

22 Mayıs 2018 Salı 17:22
YÜKSELENLER DÜŞENLER

YÜKSELENLER DÜŞENLER ÇOK FENA DÜŞENLER.

YÜKSELENLER.

Yıkılmadım ayaktayım dedi.

Fahri Çakır Ak parti 1. Sıra Milletvekili Adayı.

Düzce de milletvekili listesi açıklanınca en sürpriz isim oldu. Tabiri caizse küllerinden yeniden doğarak yıkılmadım ayaktayım dedi. Siyaseti ilim değil filim olmadığını hatırlattı birilerine.Ak partinin kurucu il başkanı olarak girdiği meclise doyamadı sabırla ilmek ilmek dokuduğu yılları liyakat la itaatle asalet aslına rücu etmektir misali fabrika ayarlarına geri dönüşte misyonda yerini aldı. Pek uyumlu olamadığı başarıyı yakalayamadığı Düzce Ticaret Odası başkanlığındaki etkisiz yetkisiz çizgisini vekil olarak unutup nerde kalmıştık dedi. Sıra dışı bir gelişmeden beklenmeyen bir çıkışla birinci sırada yer alırken Yükselenlerin birinci sırasında yerini buldu. Hayırlı olsun.

Nerde Kalmıştık Dedi.

Zafer Teber

Chp Milletvekili Adayı.

Düzce’nin özellikle Kafkas kökenli vekil adayı. Bir önceki seçimlerde vekilliğe ramak kala kapıdan dönmüştü. Kafkas kartalı şeyh şamil gibi tabanında karşılık buldu. Özellikle Ak parti listesindeki sürpriz isimlerle birkez daha vekillik kapısının ardına kadar açıldığını gördü. Rakip listenin oluşumu Teberin ekmeğine yağ sürdü. 2014 yılındaki 37.000  oyun hem hakkını vermek hemde üstüne eklemek için  tüm dengeleri altüst edercesine girdi sahaya. Vekil olmak için istifa eden Zekeriya Tozanı egzozdan çıkarıp kaptan koltuğuna oturdu. Düzce de yıllar sonra Chp den seçilecek konuma geldi. Seçilmesi durumunda muhalefet ve deneyimiyle iktidarı denetlemek çalıştırmak için enerji topluyor. Kendisini tebrik ediyor yükselenler ikinci sırada değerlendiriyoruz .

ELİNİN KINASIYLA ERKEK İŞİNE SARILDI.

Ayfer Yılmaz

İl Genel Meclis Başkanı.

Hani derlerye elinin kınasıyla erkeğin işine karışma diye. Ayfer Yılmaz Hayme anne misali kadın asaletiyle il genel meclis üyesi oldu. Dursun Çakırın istifa etmesiyle birlikte partisi tarafından il genel meclis başkanı gösterilip seçildi. Kendisi için ikbal olan başkanlık Akçakoca için vekil kapısının kapanması anlamına geldi. Bakan Faruk  Özlü nün desteği ile oturduğu il genel meclis başkanlığında adı aday olarak geçen 40 yıllık hareketin içinde olan Cahit Aydını saf dışı bıraktı. Etkili kişinin yetkisizliği, yetkili kişinin etkisizliği vardır orda iş bereketsizliği sözünü bertaraf etmek için hizmet için kolları sıvadı. Bizde kendisini tebrik ediyor Düzce’nin ilk kadın meclis başkanını yükselenler üçüncü sırada değerlendiriyoruz.

DÜŞENLER.

Siyaset ilim işi değil filim işiymiş…

Fevai Arslan.

Eski Düzce Milletvekili.

Siyaset ilim işi değil filim işi derken kendi yazdığı senaryoda kendisi filmin yönetmeni tarafından setten kovuldu. Düzce ye ne yapılmadı ki derken tarihe düşen notunda milletvekili yapılmadı sözünü yaşamak yaşatmak zorunda kaldı. Siyasette karda yürüyüp izini belli etmezken bu sefer izi de yüzü de görüldü. Oyun kuran kurduğu oyunu şimdi kendisi oynamak zorunda kalan Arslan’ın Siyasi Deha lığını  hezimetle bitirdi. Türk filmlerindeki mutlu sona gelemeden senaryonun bittiğini hatırlattılar Arsalana. Düzce’nin abiliği olgusu hayal oldu. Halka dokunamayan telefonlara çıkmayan Arslanı bugünden itibaren inzivalı günlere uğurluyor düşenler ilk sırada değerlendiriyoruz.

Ben Nerde Yanlış yaptım der gibi oldu.

Zekariya Tozan Chp Eski il başkanı Chp Aday adayı.

O partisi ve siyaseti için herşeyi göze almış ve darp bile edilmişti. Genel Başkan seçilmesinde Muharrem İncenin yanında yer alınca ince ince yolun sonuna geldiğini gördü. Bu dere bu kadar balık tutulur misali elleri boş kalıp ava giderken avlandı. Kırk yıllık kani oldu mu yani diyemeden yıllardır gönül verdiği çilesini çektiği partisinden vefasızlığı iliklerine kadar yaşadı. Soluğu yine Muharrem İncenin seçim çalışmasında alarak  vekil adaylığım inceye feda olsun dercesine duruşunu gösterdi. Düzce’den İstanbul’a hicret edeceği konuşulan Tozan siyasette vefanın bir semt olduğunu öğrendi. Bizde kendisini düşenler ikinci sırada değerlendirdik.

Hevesle geldi nefesle gitti.

Ömer Küçük Siyasetçi İşadamı.

Düzce’nin Ömer abisiydi. Delisinden velisine meczubundan aydınına herkese dokunan bir siyasetçiydi. Bahar ayında bahar yağmuru gibi çiseyelip gitti. Nöbetçi aday gibi milletvekilliği olmadı belediye başkanlığına talip oldu.Düzcede Rüzgar gibi eserek MHP den aday adayı oldu. Ancak süreç işinde Ak partinin patronu ile yaptığı görüşmeden sonra partililerinin yakın markajıyla apar topar Ankara’ya gidip MHP aday adayı oldu.Ne olduysa ak parti ile görüştükten sonra oldu adaylığı oldu bittiye getirildi. Siyaset koridorunun çıkmaz sokağında ne isaya ne musaya yaranamadan iki cami arasında beynamaz oluverdi. Bizde kendisini düşenle üçüncü sırada değerlendirdik. Buraya kadarmış…

Son Güncelleme: 22.05.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84