YILMAZ, “VATANDAŞLIK HAKKINIZI MUHAKKAK KULLANIN”

24 Haziran seçimlerine az bir süre kalan MHP vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

YILMAZ, “VATANDAŞLIK HAKKINIZI MUHAKKAK KULLANIN”

24 Haziran seçimlerine az bir süre kalan MHP vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

21 Haziran 2018 Perşembe 10:44
YILMAZ, “VATANDAŞLIK HAKKINIZI MUHAKKAK KULLANIN”

MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyorlar.

Ziyaretlerde MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer vekil adaylarını yalnız bırakmıyorlar.

Vatandaşlık hakkınızı kullanın

Vekil Adayları seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Asar Deresi kenarında bulunan esnafları ziyaret ederek kendilerine ve Cumhur İttifakına destek istediler. MHP Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz esnaflardan ve vatandaşlardan 24 Haziran’da vatandaşlık görevi olan oy kullanılmasını isteyerek, “ Sizler 24 Haziran’da sandığa gitmeniz gerekiyor. Vatandaşlık hakkını muhakkak kullanmanız önemlidir. Bizleri seçerseniz ayrıca mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Şehir merkezinde yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından vekil adayları Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar dilediler.

Hastane ziyaretinin ardından vekil adayı Ümit Yılmaz Gölyaka’ya, Yusuf Arslan ise Kaynaşlı’ya giderek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

AKBULUT ZİYARET EDİLDİ

MHP vekil Adayı Ümit Yılmaz ilk olarak Gölyaka Belediyesi Başkanı ve belediye personelini ziyaret etti. Cumhur İttifakında aynı safta çalışmalarını sürdürdüklerinden dolayı vekil adaylarına başarılar dileyen Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Belediye ziyaretinin ardından Gölyaka esnaflarını ziyaret eden Yılmaz, esnaflardan ve vatandaşlardan gelen fındık ve vekillere ulaşabilecek miyiz soruları cevapladı ve kendisine destek istedi.

Akşam programında vekil adayları Mamure, İstilli, Bahçe ve Paşakonağı Köylerini ziyaret ettiler.

YILMAZ, “ SİZDEN BİRİYİM”

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Vekil Adayları Ümit Yılmaz, “ ben sizlerden biriyim. Buraları sadece seçim döneminde bilecek bir insan olmadığımı beni tanıyanlar bilir. Sizlerin içinde yaşayan birisi olarak sizlerin sorunu bende yaşıyorum. Düzce’nin yaşadığı sorunlara hakimim ve meclis kürsüsünde bunları dile getireceğim. Muhtarlarla ve sizlerle bir araya gelerek yaşanan sorunlara çözüm noktasında çalışacağım. Düzce’ye her yıl gelen 700 Milyon Lira’nın daha verimli kullanılması konusunda takip de olacağım” dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2018 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84