SON AŞAMADA…

Karaca Mahallesine yapılması planlanan Sağlık Ocağı için Sağlık Bakanlığından onay alındı. Projenin Düzce içi bürokrasi aşamasının aşılmasının ardından başlayarak hayata geçirilmesi planlanıyor.

SON AŞAMADA…

Karaca Mahallesine yapılması planlanan Sağlık Ocağı için Sağlık Bakanlığından onay alındı. Projenin Düzce içi bürokrasi aşamasının aşılmasının ardından başlayarak hayata geçirilmesi planlanıyor.

20 Nisan 2018 Cuma 09:58
SON AŞAMADA…

Alt yapı ve üst yapı adına eksikleri bir bir bitirilen Karaca Mahallesi için yapılması planlanan sağlık ocağından son aşamaya gelindi. Düzce’nin en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Karaca Mahallesinde yapılması planlanan Sağlık Ocağının hayata geçirilmesi ile mahalle sakinleri rahat bir nefes almış olacak.

MÜJDEYİ KEŞİR VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “ Düzce’de spor, eğitim ve sağlık anlamında 4,5 milyonluk bir yatırımı kazandırdıklarını ve bu yatırımların arasında Karaca Mahallesi Sağlık Ocağının da var” diyerek çalışmaların son aşamaya geldiğinin sinyallerini vermişti. Sağlık Ocağı için onayın çıktığını ve seçilmişler olarak Mahalle Muhtarları ile sürekli iletişim halinde olduklarının altını çizen Keşir, Düzce halkı için çalışmalarının devam ettiğini vurgulamıştı.

MAHALLEMİZE GELECEK KATACAK

280 metrekare bir alan üzerine inşa edilmesi planlanan sağlık ocağının bir kattan oluşacak. Projenin mahallesi için büyük önem arz ettiğini belirten Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş, “ Mahallemize sağlık ocağının gerekli olduğunu her platformda dile getirdik. Konu ile ilgili olarak siyasi ve bürokratlarla sürekli iletişim halinde kalmış olmamız ve iletişime geçtiğimiz yetkililerin konu ile ilgili alakalı olmasından dolayı memnuniyetlerimi ve teşekkürlerimi sizlerin huzurunda ifade etmek istiyorum. Sağlık Ocağı muhtarlık binasının olduğu çocuk parkının olduğu alana yapılacak ve çocuk parkı da parkın uygun bir yerine konulacak. Muhtarlık, sağlık ocağı ve çocuk parkının bir arada olması da bizim için büyük bir şans olacak. Sağlık ocağı sadece günü değil geleceği de ilgilendiren bir çalışma olacağı ortada. Mahallemize gelecek katacak” şeklinde konuşarak sağlık ocağının bürokrasi aşamasında olduğunu söyledi.   

Son Güncelleme: 20.04.2018 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.