SEÇİMLERE HAZIRIZ

24 Haziran’da erken seçime gitmesi kesinleşen Türkiye’de siyasi partilerde hareketlilik başladı. 81 ilde olduğu gibi Düzce’de de seçim hareketliliği başladı. Erken seçim kararının alınması, Düzce’de CHP’nin durumu ve adaylığı ilgili olarak Malumat Haber’e özel açıklamalarda bulunan CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, ne Türkiye’de ne de Düzce’de sorunların bitilemediğini söyledi.

SEÇİMLERE HAZIRIZ

24 Haziran’da erken seçime gitmesi kesinleşen Türkiye’de siyasi partilerde hareketlilik başladı. 81 ilde olduğu gibi Düzce’de de seçim hareketliliği başladı. Erken seçim kararının alınması, Düzce’de CHP’nin durumu ve adaylığı ilgili olarak Malumat Haber’e özel açıklamalarda bulunan CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, ne Türkiye’de ne de Düzce’de sorunların bitilemediğini söyledi.

21 Nisan 2018 Cumartesi 09:12
SEÇİMLERE HAZIRIZ

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan erken seçim kararının alınması ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Türkiye, Düzce’de yapılacak olan seçimleri değerlendiren Tozan, kendisinin de adaylığı ile ilgili olarak çok özel açıklamalarda bulundu. 

İLK DEFA ERKEN SEÇİM KARARI ALDI. NEDEN?

Tozan, “ Türkiye’yi 16 yıldır tek başına yöneten bir iktidar, seçimleri bu zaman kadar hep zamanında yapmış olan bir iktidar erken seçim kararı aldı. Ekonomi çökmüş durumda. Dolar ve Euro üçmüş, benzin 6 liranın üzerine çıkmış, işsizlik oranları artmış, ticari ve kredi faizleri 3 kat artmış, ülke tüketim toplumu haline getirilmiş, tarım ve hayvancılık bitmiş, eğitimdeki durumu kendileri bile çözememişler, fındık 8 liraya kadar düşmüş, terörle ilgili mücadeleyi ancak yerine oturtabiliyorlar, açılım adı altında yıllardır teröre müsaade etmişlerdir. CHP’nin dediği mücadele olayına yeni girmişlerdir. Hukuk sistemi ciddi anlamda tehlike altında. Yargıya olan güven Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine düşmüştür. Bugün toplumsal barış ciddi anlamda sıkıntıda. Cumhuriyet tarihi boyunca iktidarları döneminde her şeyi satmışlardır. Ülke yönetilemez hale gelmiş, oy oranları düşmeye başlamış, zamanında seçim yapmaları halinde işlerin götüre gideceğini görmüşler ve erken, baskın bir seçim kararı almışlardır” dedi.  

DÜZCE’DE SORUNLAR ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİL

Düzce’nin her geçen gün daha da kötüye gittiğine vurgu yapan Tozan, “ Düzce’de fabrikalar kapanmaya başlamış, özellikle büyük tekstil fabrikaları Düzce’den gitmiş, işsizlik oranı artmış, fındık para etmiyor, Düzce olarak sorunlarını çözememiş bir il durumundayız. 16 yıldır Düzce’yi yönetiyorlar, her seçimde 3-0 yapıyorlar ancak sorunlar duruyor. Çöp sorunu, hava kirliliğini, çevre yolları sorununu, imar planlaması yapılmamış, eğitim, sağlık ve yeşil alanlar bakımında istenen seviyeye gelinmiş değil, ilin hiçbir sorunu çözülmemiştir. Yapılan sadece bir hastane var orada da kullanılan malzemeler kaliteli değil, elektrik kesildiğinde jeneratör devreye girmiyor. Bunların dışında toplumun canını yakacak projeleri hayata geçiriyorlar. Çöp atma alanı için 4 köyün ortası seçiliyor.  Bizler tüm bunları Düzce halkına anlatacağız” şeklinde konuştu.

SEÇİME HAZIRIZ

Tozan, “Bizler seçim kararı alınmadan önce teşkilat üyelerimizin yüzde 70’ine ulaşmıştık, mahallelerimizde kalan üyelerimiz ile toplantılar hazırlayacağız. Kısa süre içerisinde kalan üyelerimize de ulaşarak seçim hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bizler seçime hazırdık zaten. Bir hafta içerisinde genel merkezimiz tarafından gönderilecek seçim beyannamesine kadar ulaşamadığımız kimse kalmayacak” dedi.

GÖREV İSTENMEZ, ALINIR

Tozan, “ Milletvekili adaylığı için şuanda bir şey söyleyemem. Dün İl yönetim kurulu olarak toplandık, bugün ilçe yönetimi olarak toplanacağız. Yarın da örgüt içinde bir toplantı yapacağız. 3 toplantının neticesine göre teşkilat üyelerimiz kimleri aday adayı görmek isterse onlarla yola devam edeceğiz. Bizlerde görev istenmez, alınır. Kime bu görevler laik görülürse o arkadaşımız görevi alır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.