“Sandığa Mutlaka Gidin”

AK Parti Düzce İl Başkanlığı 25 Şubatta Ankara’da verdiği referandum başlangıcının ardından Düzce’de çalışmalara başladı. İlçe ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti teşkilatları ev ziyaretleri yaparak 16 Nisan için ‘evet’ oyu istiyor.

“Sandığa Mutlaka Gidin”

AK Parti Düzce İl Başkanlığı 25 Şubatta Ankara’da verdiği referandum başlangıcının ardından Düzce’de çalışmalara başladı. İlçe ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti teşkilatları ev ziyaretleri yaparak 16 Nisan için ‘evet’ oyu istiyor.

01 Mart 2017 Çarşamba 13:05
“Sandığa Mutlaka Gidin”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan Referandum öncesinde geçtiğimiz seçimde başarılı bir proje olan ev ziyaretleri ile referandum çalışmalarına başladı. 1 Kasım seçimlerinde 1550 ev ziyareti yaparak Kasım seçimlerinde büyük başarı elde edilmesine katkı sağlayan ev ziyaretlerinin ilkini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin gerçekleştirdi. Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş’ün evine giden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, SKM Başkanı Özgür Bergut ve yönetim kurulu üyeleri, Anayasa Değişikliği Halk Oylamasını anlattı.

“Biz Millete Güveniyoruz”

Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş’ün evinde toplanan mahalle sakinlerine seslenen İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Bu sistem ile milletimiz kendi kararını verecek ve yönetimi belirleyecek. Meclis içinden hükümet çıkmayacak. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile seçilen Cumhurbaşkanı yürütmeyi oluşturacak. Bürokrasi azalacak ve kalkınma daha da hızlanacak. Biz milletimize güveniyoruz. Milletimiz en iyi kararı verecektir” şeklinde konuştu.

“5000 Ev Ziyareti Hedefleniyor”

AK Partiye kadınların daha fazla teveccüh ettiğini daha önceki seçimleri gördüklerini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Türk Siyasi tarihinin dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasını çok iyi değerlendirmeliyiz. Biz biliyoruz ki siyaset her yerde var ancak evlerdeki siyaset hiçbir yerde olmaz. O yüzden biz de ev ziyaretlerine önem veriyoruz. Seçimlerde 1550 ev ziyareti yaptık, bu referandum sürecinde bunu ilçelerle birlikte 5 Bine çıkarmayı hedefliyoruz. Sizlerin desteğini ve dualarını istiyoruz” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, kadınların mutlaka sandığa gitmelerini belirterek, “ Geçtiğimiz seçimlerde yüzde 3 gibi sandığa gidilmediğinden dolayı oy kaybımız oldu. Sizlerden ricam sandığa mutlaka gidin” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan AK Parti Düzce Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kollarımız Karaca Mahallesinde birçok ev ziyareti gerçekleştirerek Anayasa Değişikliğini anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.