ŞAHİN, “YENİ BİNAMIZDA HİZMET VERECEĞİZ”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri  Bülent Sivrikaya, Metin Coşkun, Murat Saydam, Özkan Çakır ve Yalçın Top, Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ŞAHİN, “YENİ BİNAMIZDA HİZMET VERECEĞİZ”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri  Bülent Sivrikaya, Metin Coşkun, Murat Saydam, Özkan Çakır ve Yalçın Top, Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

29 Haziran 2018 Cuma 13:01
ŞAHİN, “YENİ BİNAMIZDA HİZMET VERECEĞİZ”

Binef At Çiftliğinde düzenlenen kahvaltı programının açılış konuşmasını Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin konuşmasında; " Sayın Bakanımızın da katkılarıyla uzun yıllar sonra 31 meclis üyesinin tamamının desteğini alarak oluşturduğumuz yeni Yönetim Kurulumuzla karşınızdayız. Bildiğiniz gibi uzun süre devam eden hayırlı olsun ziyaretleri, mübarek Ramazan ayı ve Genel Seçimler dolayısıyla bu buluşmamızı şimdi gerçekleştirebiliyoruz.

Seçildiğimizden bu güne kadar 80'in üzerinde heyeti odamızda kabul ettik. Bu da bize kamuoyunun hem ciddi teveccühünü hem de oluşan yüksek beklentiyi gösteriyor.

Öncelikli hedefimiz odamıza yeni hizmet binasını kazandırmak olacak. (MARKA, KOSGEB, Sanayi Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü gibi birimlerin bir arada olduğu akıllı bir bina yapmayı hedefliyoruz)

Odamıza yönelik swot analizi çalışmalarını başlattık. (Zayıf ve Güçlü Yönlerimiz, Fırsat ve Tehditlerimizi kendi içimizde değerlendirerek hizmet kalitemizi üst seviyelere taşımaya çalışacağız)

Meclis Çalışma Komisyonları oluşturduk. Önümüzdeki hafta toplantılarına başlayacaklar.

Marka ve Ekonomi bakanlığından toplamda 4 projeyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Üyelerimizin iş seyahatlerindeki vize işlemlerini kolaylaştırmak üzere ilgili danışmanlık firmalarıyla anlaşmalarımızı yenileyerek vize desteklerimize devam ediyoruz.

Temmuz Ayı MARKA Dönem Başkanlığı Düzce Valiliğimize geçiyor. Dönem başkanlığımız boyunca üyelerimizi teşvik ederek 150 milyon TL'lik destek aldırmayı amaçlıyoruz.

DÜBİT, MARKA ve KOSGEB'le olan protokollerimizi kapsamlarını genişleterek yeniliyor, üyelerimizin bu kuruluşlardan daha etkin faydalanmalarının önünü açıyoruz.

Düzce Üniversitesi ile yapmış olduğumuz protokol ile üyelerimiz ve birinci derece yakınları belirlenen bölümlerde tezsiz lisans üstü eğitim alabilecekler.

Söz Üyede programlarımıza önümüzdeki ay itibariyle başlayacağız.

Daha önce yayınladığımız fakat son dönemlerde ara verdiğimiz aylık faaliyet bültenlerini yeniden yayınlayacak bu bültenlerde üyelerimize azami derecede yer vermeye gayret edeceğiz.

Düzce'deki sanayi kuruluşlarımızı sıkça ziyaret edeceğiz.

Sanayi-Üniversite işbirliği programlarında üzerimize düşeni yaparak, sanayimiz ile bilim yuvamız üniversitemizi bir araya getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Şahin ayrıca Çilimli OSB'de uygulanacak olan stratejiler konusunda da basın mensuplarına bilgiler verdi.

Kahvaltı programı basın mensuplarının yönetim kurulu ile yaptığı soru cevap sohbetiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 29.06.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84