ORTAK SONUÇ: BEKLENDİĞİ GİBİ OLDU

Düzceliler Malumat Habere 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Düzcelilerin ortak kanısı seçim sonuçlarının beklendiği gibi olması oldu.

ORTAK SONUÇ: BEKLENDİĞİ GİBİ OLDU

Düzceliler Malumat Habere 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Düzcelilerin ortak kanısı seçim sonuçlarının beklendiği gibi olması oldu.

30 Haziran 2018 Cumartesi 09:37
ORTAK SONUÇ: BEKLENDİĞİ GİBİ OLDU

24 Haziran’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimleri için vatandaşlar sandıklara giderek oylarını kullandılar.

Seçim sonuçlarının netlik kazanmasının ardından Düzcelilere “seçimlerin nasıl geçtiğini, sonuçların beklendiği gibi mi olduğu ve Düzce Milletvekillerinden neler bekliyorsunuz?” sorularını sorduk.

Düzcelilerin 24 Haziran seçim sonuçları ile ilgili verdikleri cevaplar;

Soner Ersoy;

ADAYLARIN İYİ GÖRÜLMEDİĞİNDEN DOLAYI MHP VEKİL ALDI

Seçim sonuçlarını Düzceli olarak çok güzel görüyorum. Seçimler tahmin ettiğimiz gibi sonuçlandı. 2-1 olması Düzce için iyi olduğunu düşünüyorum. Ak Parti’nin adaylarını insanlar iyi görmediğinden dolayı MHP vekil çıkardığını düşünüyorum. Özellikle MHP vekilinin yeni olduğundan dolayı bir şeyler yapmak için çabalayacağını düşünüyorum.

Harun Kuşçu;

AK PARTİ’DE DÜŞME SÖZ KONUSU

Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimimiz gayret güzel geçti. Cumhurbaşkanımızın özverili çalışması, halkımızın kendisini çok sevmesinden dolayı Cumhurbaşkanımızın başarışı olarak görüyoruz. Milletvekili sayısında Ak Parti’de bir düşme söz konusu, sonuçlarda bu net bir şekilde gözlemlendi. Bunun nedeni olarak partinin vermiş olduğu kararlar veya halkın başka şeyler istemesinin etkili olabilir. Ülkemiz, milletimiz ve İslam Ülkeleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum bu seçimlerin. Güzel bir seçim oldu. Bu nedenle Türk halkını tebrik ediyorum.

Düzce’de ittifakın vekillerinin ilimiz için güzel şeyler yapmasını umut ediyorum. Bizler yapması gerekenleri söylememiz doğru değil. Onlar kendilerini bu yola adamış insanlar. Ümit ediyorum ki Düzce için güzel şeyler yapacaklardır. Milletvekillerini tebrik ediyorum. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum.

Mehmet Durmazoğlu;

BU SONUCU BEKLİYORDUK

Seçimlerin sonuçlarının iyi olduğunu düşünüyorum. Ak Parti’de MHP’de iyi. Bizler sonuçlardan bunu bekliyorduk. Vekillerin Düzce için çalışmasını bekliyoruz. Sosyal, ekonomik yönden, kültürel yönden çalışmalarını istiyoruz.

Muharrem Akdumanoğlu;

ESNAFI DAHA GÜÇLÜ KILMALARINI BEKLİYORUZ

Sonuçların Düzce için hayırlı olmasını diliyorum. İttifak içinde MHP’den de 1 vekil çıkması gayret hoş ve güzel oldu. İnşallah bundan sonrası da Düzce için daha güzel, daha hoş olacaktır. Kendi açımdan seçimler istediğim gibi sonuçlandı. Millette aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

Vekillerden Düzce için yapılacak çok daha güzel şeylerin olduğunu ve bunları yapmalarını bekliyoruz. İnsanların sosyal ve ekonomik alanda daha da güzel şeyler yapmasını, esnafın daha da güçlü olmasını sağlamalarını, Düzce’de daha da büyük fabrikaların gelmesini istiyoruz. Vatanımız ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Hilmi Aydoğdu;

DİĞER PARTİLER YER DEĞİŞTİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM

Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Benim siyasi görüşüm Ak Parti’den yanaydı Düzce’de birinci parti olarak. Diğer partilerin yer değişikliği olabileceğini düşünüyordum. Seçim sonuçları beklediğim gibi oldu. Düzce’nin Milletvekillerinden Düzce’ye hizmet bekliyorum. Alt yapı, üst yapı, gençlerin işsizliği gibi konularda yararlı çalışmalarını bekliyorum. Ülke için de ülkenin yararına olacak projelerde hizmet etmelerini bekliyorum.

Hayrettin Doğan;

AK PARTİ’NİN HATA YAPTI DÜŞÜNÜLMELİ Kİ MHP VEKİL ÇIKARDI

Öncelikle seçimlerin ülkemiz ve Düzce’miz açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Düzce açısından Ak Parti’nin hata yapmış olmalı ki buradan 1 vekil kaybettiler. Ak Parti bir yerde hata yapmış olmalı. Milletvekilinin MHP’ye gitmesi de iyi oldu. Ak Parti’nin Düzce için yapamadıkları bir şey olduğu düşünüldüğünden dolayı 1 vekil kaybettiğini düşünüyorum.

Yeni vekillerden Düzce için güzel ve iyi projeler ile çalışmalarını bekliyorum.

Ali Varol;

AK PARTİ 3-0 YAPSAYDI DAHA İYİ OLURDU

Seçim sonuçlarından memnunuz. Ama Ak Parti 3-0 yapsaydı daha güzel olacaktı. MHP’nin 1 vekil çıkarması da güzel oldu. O da bizden yana. Vekiller Düzce’yi ve Türkiye’yi iyi yönetmelerini bekliyoruz. Severek, isteyerek, halkı ezmeden yönetsinler. Bizleri PKK’lıların eline bırakmasınlar.

Son Güncelleme: 30.06.2018 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.