Oda başkanı Geçtim “Türkiye’ye örnek olduk”

Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serhat Geçtim verdikleri hizmetlerle 27 meslek odası arasında hep ön planda yer almayı başardıklarını söyledi. Oda tarafından hayata geçirilen bazı projelerin Türkiye’ye...

Oda başkanı Geçtim “Türkiye’ye örnek olduk”

Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serhat Geçtim verdikleri hizmetlerle 27 meslek odası arasında hep ön planda yer almayı başardıklarını söyledi. Oda tarafından hayata geçirilen bazı projelerin Türkiye’ye...

30 Ocak 2018 Salı 15:48
Oda başkanı Geçtim “Türkiye’ye örnek olduk”

Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serhat Geçtim verdikleri hizmetlerle 27 meslek odası arasında hep ön planda yer almayı başardıklarını söyledi. Oda tarafından hayata geçirilen bazı projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Geçtim, seçilmeleri halinde bundan sonraki süreçte de hızlarını kesmeyeceklerini ifade etti.

Genel Kurul öncesi basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen mevcut başkanı Serhat Geçtim, yapılan hizmetlerle üyelerin gönüllerine girdiklerinde meni olduklarını belirterek “2018 yılı Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası’nın 17 Şubat Cumartesi günü genel kurulu var. Biz mevcut yönetim kadrosu olarak 17 Şubat’ta yapılacak olan genel kurula tam kadro hazırız. Eğer seçilirsek bundan sonraki süreçte de aynı hızla üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz insanlardan şuana kadar oy istemedik. Yaptığımız hizmetlerle onların gönüllerine girdiğimizden eminiz” dedi.

İmza yetkisi projesi Türkiye’ye örnek oldu

Hayat geçirdikleri imza yetkisi projesiyle tüm Türkiye’ye örnek olduklarını ifade eden Geçtim şöyle konuştu: “Geçtiğimiz dönemde odamız 27 meslek odası arasında hep ön planda oldu. Yaptığımız işler ses getirdik. Örnek çalışmalar yaptık. Örneğin girişimlerimiz sayesinde bir elektrik tekniker veya teknisyeni daha önce 10 dairenin elektriğini yapma konusunda imza yetkisine sahipken şimdi bu 500 daireye çıkartıldı. Yaptığımız bu hizmet Düzce ile sınırlı kalmadı, Türkiye’ye mal oldu.”

Elektrik projeleri odada çizilebiliyor

Serhat Geçtim kendi dönemlerinde elektrik projelerinin cüzi bir fiyata odada yapılır hale geldiğini dile getirerek “Elektrik projeleri piyasada çok dağınık bir şekilde yüksek fiyatlara çizilirken Şuanda odamızda arkadaşlarımız çok düşük bir ücret karşılığında üyelere proje çizim hizmeti veriyor. Bu tepkilere yol açtı. Çünkü piyasada proje çizenlerin işine taş koymuş olduk. Ama bizim amacımız para kazanmak ve ticaret yapmak değil, üyelerimize hizmet etmek. Bu çok büyük bir hizmet” diye konuştu.

Yüzde yüz çalışacağız

Gönüllere girmek için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Geçtim “Biz hizmet yarışında varız. Hiç bir zaman birileri bizi konuşsun, gündemde tutsun diye iş yapmadık. Yapılanları da tasvip etmiyoruz. Bir yüzde koymuyoruz. Gönüllere girmek için yüzde yüz çalışacağız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.