MHP’DE İKİNCİ BAYRAM SEÇİMDEN SONRA

MHP Düzce İl Teşkilatı, vekil adayları ve partililer bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler.

MHP’DE İKİNCİ BAYRAM SEÇİMDEN SONRA

MHP Düzce İl Teşkilatı, vekil adayları ve partililer bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler.

16 Haziran 2018 Cumartesi 15:23
MHP’DE İKİNCİ BAYRAM SEÇİMDEN SONRA

Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen Bayramlaşma töreni MHP Düzce İl Binasında yapıldı. Bayramlaşma törenine MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan, Ülkü Ocakları Düzce İl Başkanı Ayhan Bülbül, MHP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

CABOĞLU, “ ÇOK İDDİALIYIZ”

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, “ Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim çalışmalarında halktan aldığımız tepkiler bizden yana, halkımız MHP’ye teveccüh gösteriyor. Önümüzdeki dönem mecliste MHP’den Düzce’nin temsilci vekili olacağına inanıyorum ve bu konu da çok iddialıyım. Görevimizin bilincindeyiz” dedi.

Ülkü Ocakları Düzce İl Başkanı Ayhan Bülbül yaptığı konuşmada Ramazan Bayramını kutladı.

YILMAZ, “SEÇİM HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, “ Başta Düzce olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım. Önümüzde Türkiye açısından çok önem arz eden, hayati bir seçim var. Seçimlerim ülkemiz, milletimiz ve vatanımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumhur İttifakı içinde güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Her şey Türkiye için güzel olacaktır” dedi.

ARSLAN, “İKİNCİ BAYRAMI SEÇİMLERDE YAŞACAĞIZ”

MHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, “Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Yapılacak olan seçimlerde Düzce’miz ve partimiz açısından 2. Bayram yaşatacağımıza inanıyorum. Halkımızdan aldığımız enerji bizleri başarılı kılacağı sonucunu doğuruyor. İttifakın yaralanmaması adına MHP üzerinden birtakım söylemelerin yapılmamasını bekliyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve siyasiler bayram Düzceli partililere mesaj gönderdi.

İl Binasında konferans salonunda yapılan basın açıklamasının ardından partililer İl Binası önünde Bayramlaştılar. Bayramlaşma töreninin ardından ilçe teşkilat üyeleri ve partililer fotoğraf çektiler.

Son Güncelleme: 16.06.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.