MERKEZ ÜSTÜ YAYAKBAŞI…

Düzce’de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üstünün Yayakbaşı Köyü öğrenilirken, halk büyük panikle sokaklara döküldü.

MERKEZ ÜSTÜ YAYAKBAŞI…

Düzce’de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üstünün Yayakbaşı Köyü öğrenilirken, halk büyük panikle sokaklara döküldü.

17 Kasım 2021 Çarşamba 19:15
MERKEZ ÜSTÜ YAYAKBAŞI…

Düzce depremle sarsıldı. Bugün saat 15:39 sıralarında meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem nedeniyle halk büyük panik yaşadı. Depremin merkez üstünün Çilimli ilçesi olduğu ve yerin 13.3 km altında meydana geldiği öğrenildi.

Düzce depremle sarsıldı. Bugün saat 15:39 sıralarında meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem nedeniyle halk büyük panik yaşadı. Depremin merkez üstünün merkeze bağlı Yayakbaşı Köyü'nde olduğu ve yerin 18 km altında meydana geldiği öğrenildi.

Kandilli verilerine göre saat 15:40'da Düzce’de 5.2 büyüklüğünde deprem yaşandı. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıklarken, depremin merkezde gerçekleştiğini duyurdu.

Sarsıntı, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Bursa’da da hissedildi. Düzce'de halk, panikle sokaklara döküldü.

Düzcede polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Düzce’de bazı evlerde sarsıntı ile eşyaların devrilerek, hasar gördüğü belirtildi. Depremin ardından artçı sarsıntılar, devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84