Keskin, “Milletin üzerinde irade tanımıyoruz”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması çalışmaları kapsamında üç mahallede çalışma yaptı.

Keskin, “Milletin üzerinde irade tanımıyoruz”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması çalışmaları kapsamında üç mahallede çalışma yaptı.

01 Nisan 2017 Cumartesi 12:26
Keskin, “Milletin üzerinde irade tanımıyoruz”

Keskin, “Biz milletin iradesi üzerinde başka bir irade tanımıyoruz” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile birlikte Dereli Tütüncü, Fevzi Çakmak ve Şıralık Mahallelerinde referandum çalışması yaptı.

Tek başına iktidarlar tarafından yönetilen Türkiye’de her zaman ileriye gidildiğini kaydeden Keskin, “2002 yılından bu yana bu ülkeyi AK Parti iktidarları tarafından yönetmiş. 15 yıllık bir süreçte AK Parti, Türkiye’de milletin iradesini üstün kılma ve hizmet götürme noktasında gayret göstermiş. Ama birileri, AK Parti öncesindeki Atatürk, Menderes, Özal gibi tek başına iktidar dönemlerini zaman kaybı ya da bir şanssızlık olarak görüyor. Milletin istediği iktidarlar ya darbelerle ya da tezgahlarla iktidardan indirmişler. 28 Şubatta olduğu gibi. Bu dönemde parlamenter sistemin getirdikleri bunlar. 1000 yıllık tarihi olan bir millet, kendi göbeğini kendi kesebilir. Biz zeki bir milletiz. Türk Milleti zekidir diye tabelalarda yazılmasını istemiyoruz. Bu millet her zaman mücadele içinde olmuş ama hiçbir zaman devletsiz kalmamıştır” dedi.

“Kavgaların bedelini millet ödedi”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Rahmetli Ecevit, Ahmet Nejdet Sezer’i Cumhurbaşkanı yaptı. Uyumlu çalışırım dedi doğrusu da oydu ancak bir anayasa kitapçığı fırlattı, kriz oldu. Yine bu millet bedel ödedi. Bu dönemleri yaşayan ve bilen olarak iki parti de vesayet anayasasının artık tedavüle kaldırılmasını istedi. MHP ve AK Parti bir anayasa metni hazırladı ve bunun üstüne kararı milletimiz versin dediler. Ama CHP yüzde 98 oy verilse bile kabul etmeyiz dedi. Bu yüzde 98 oyun içinde CHP’liler de var. Bunu yanlış buluyoruz. Biz de diyoruz ki milletin iradesi üzerinde, milletin helal oyların üzerinde bir irade tanımıyoruz ve millete başvuruyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84