KESKİN MESAJ YAYINLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

KESKİN MESAJ YAYINLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:12
KESKİN MESAJ YAYINLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin mesajında, “Bütün İslam âlemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan’a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ayda her yönden kat edilen mesafe diğer aylara göre çok fazladır. Ramazanı değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda ‘Sabır imanın yarısıdır.’ hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Düzceli hemşerilerime ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84