İLK DURAĞI HÜKÜMET KONAĞI OLDU

Düzce bugün önemli bir ismi ağırlıyor. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ilk durağı Düzce Valiliği oldu. Bakan Akar, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yaptı.

İLK DURAĞI HÜKÜMET KONAĞI OLDU

Düzce bugün önemli bir ismi ağırlıyor. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ilk durağı Düzce Valiliği oldu. Bakan Akar, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yaptı.

28 Nisan 2022 Perşembe 18:14
İLK DURAĞI HÜKÜMET KONAĞI OLDU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Düzce'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştiriyor. Bugün Düzce'nin konuğu olan Bakan Akar, kentte bir dizi ziyaret serisi gerçekleştiriyor. Saat 18.00 sıralarında kente gelen Akar’ın ilk durağı Düzce Valiliği oldu.

İlk durak Düzce Valiliği

Bakan Akar’ı burada Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keksin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, belediye başkanları ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Valilik makamında ağırlanan Bakan Akar’a Vali Atay Türk Bayraklı tablo hediye etti.

Belediye ve il başkanlığı ziyaretleri

Bakan Akar, Düzce temasları sırasında Düzce Belediyesi’nde Başkan Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti. Ziyaretinde açıklamalarda bulunan Bakan Akar, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye Düzce'de yaptığı çalışmalar ile ilgili teşekkür etti. Bakan Akar, "Yeşil Düzce'ye gelmekten dolayı çok büyük mutluluk duydum. Helikopterle geldiğim için Düzce'nin ne kadar çok yeşil olduğunu görme imkanı buldum. Bu şehrin bu kadar güzel olmasında emeği geçenlerden teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Akar ardından AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı'na yapılan ziyaret basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, İl Başkanı Mustafa Keskin, Bakan Akar'a Düzce ile ilgili birifing verdi.

Bakan Akar, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

Valilik ve Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından basına kapalı bir şekilde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Akar, Şehit Aileleri ve Gazilerle birlikte iftar açmak üzere Bahçeşehir Bağlantı yolu üzerinde bulunan bir restorana geçti.

İftar sonrası misafirlere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar şunları söyledi;

"Operasyona kilit ismini vermemizin bir anlamı var. Pençe Kilit Operasyonu ile hududumuzu her türlü dış etkiye karşı kilitliyoruz"

HP il başkanlıklarını da ziyaret ederek, yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84