İGM TOPLANTILARI BAŞLADI

Düzce İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün yapılan ilk oturumla başladı. Çilimli Entegre Hastanesi’nin inşaatının yüzde 95 oranında tamamlandığı bildirildi.

İGM TOPLANTILARI BAŞLADI

Düzce İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün yapılan ilk oturumla başladı. Çilimli Entegre Hastanesi’nin inşaatının yüzde 95 oranında tamamlandığı bildirildi.

01 Eylül 2020 Salı 11:31
İGM TOPLANTILARI BAŞLADI

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal’ın başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantısı ilk oturumu, açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki birleşime ait karar özetlerini kapsayan tutanağın okunması ile devam eden toplantıda, gündem maddeleri ele alındı.

ÇİLİMLİ ENTEGRE HASTANESİ’NİN YÜZDE 95’İ TAMAMLANDI

Ağustos ayı 5. birleşiminde komisyona havale Çilimli Entegre Hastanesi’nin son durumu hakkında araştırma ve inceleme yapılarak meclise bilgi verilmesi talebi de değerlendirildi.  Konu ile ilgili İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan rapor okundu. Raporda Çilimli ilçesi Ulucami Mahallesi’nde yapımı devam eden 10 yataklı hastanenin inşaatının yüzde 95 oranında tamamlandığı belirtildi. Buna göre hastanenin iç ve dış yönlendirme ve bilgilendirme tabelalarının birinci kısmı monte edildi, ikinci kısım tabelaları için süreç başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA HİZMETE AÇILIYOR

24 Ağustos 2020 itibariyle iş yapım süresi tamamlanan hastanenin SEDAŞ tarafından elektrik kabul aşaması tamamlandıktan sonra geçici hasta kabul sürecine başlayacağı ve önümüzdeki aylarda hizmete açılacağı öğrenildi.

Toplantı bir sonraki birleşim tarihinin 2 Eylül 2020 saat:10.00 olarak ilan edilmesinden sonra sona erdi.

Son Güncelleme: 02.09.2020 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.