GİZLİ KAHRAMANLAR...

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri Düzce MHP Teşkilatı açısından büyük başarıların kazanıldığı bir seçim dönemi olarak tarihe geçti. MHP’nin Düzce’de kazanmış olduğu bu büyük başarısının arkasında gizli kahramanlar var.

GİZLİ KAHRAMANLAR...

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri Düzce MHP Teşkilatı açısından büyük başarıların kazanıldığı bir seçim dönemi olarak tarihe geçti. MHP’nin Düzce’de kazanmış olduğu bu büyük başarısının arkasında gizli kahramanlar var.

06 Temmuz 2018 Cuma 14:31
GİZLİ KAHRAMANLAR...

MHP 24 Haziran Seçimlerinde Ümit Yılmaz’ı milletvekili olarak çıkarmayı başardı. Seçimlere 50 gün kala çalışmalarına yoğun bir tempo ile başlayan propaganda dönemi diğer siyasi partilerde 24 Haziran itibariyle biterken MHP’de çalışmalar seçimden 6 gün sonra bitebildi. Düzcelilerin vermiş olduğu oyları namusları olarak gören MHP Teşkilatı yeniden sayımlar yapılmaya başlanıldığı andan itibaren YSK’nın önünde kamp durarak 24 saat kesintisiz nöbet tuttular.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Vekil Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan’ın önderliğinde hareket eden Kemal Arslan, Onur Maçka, Semih Metin, İsmail Ekmekçi, Anıl Maçka, Serdar Yılmaz ve Atilla Arslan 24 Haziran seçimlerinin gizli kahramanları olarak MHP Teşkilatının tarihine geçtiler.

50 GÜN ÖNCESİNDE BAŞLADILAR

24 Haziran seçimlerinin propaganda döneminde çalışmalarına 50 gün öncesinden başladılar. Yapılan köy ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gibi birçok alanda görev yapan gizli kahramanlar, Vekil Adaylarını adım adım izlediler.

24 HAZİRAN’DAN SONRA NÖBET TUTTULAR

24 Haziran’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de vatandaşlar sandık başına giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler. Seçim sonuçlarının netlik kazanmaya başlaması ile birlikte de eğlence gösterileri başladı. Ancak MHP’nin başarısı için mücadele veren gizli kahramanların sevinçleri kursaklarında kaldı. Ak Parti ve CHP Teşkilatları resmi olmayan sonuçlara itiraz etmesi üzerine bu kez YSK çevresinde 24 saat nöbet tutulmaya başlandı.

MHP’nin Düzce’deki oylarını 19 binden 46 bine çıkarmasında partinin izlediği siyaset, Milletvekilli Adaylarının halk katında karşılık bulması, MHP İl yönetiminin başarılı yönetimi gibi değerler etkili olsa da arka planda olan Kemal Arslan, Onur Maçka, Semih Metin, İsmail Ekmekçi, Anıl Maçka, Serdar Yılmaz ve Atilla Arslan’ın gizli kahraman olarak başarıları etkili olduğu bir gerçektir.

Son Güncelleme: 06.07.2018 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84