DÜZCELİ SORDU YILMAZ CEVAPLADI

Düzceliler sordu MHP 1.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz cevapladı.

DÜZCELİ SORDU YILMAZ CEVAPLADI

Düzceliler sordu MHP 1.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz cevapladı.

22 Haziran 2018 Cuma 10:05
DÜZCELİ SORDU YILMAZ CEVAPLADI

MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz sosyal medya üzerinden Düzcelilerin sorduğu sorulara birebir cevap verdi.

Düzceliler Yılmaz’a yoldan ulaşıma, ekonomiden sosyal sorunlara kadar birçok konuda sorular sordu. Soruların yani sıra Yılmaz’a iyi niyet temennilerinde bulunanlar da oldu.

Hakan Cesur isimli bir vatandaşın sorduğu “Eğer kazanırsanız Düzce vekili olarak, size ulaşmamız ne kadar kolay olacak. Nasıl ulaşabileceğiz. Kazandığınızda yine milletle iç içe olacak mısınız? Sorusuna Yılmaz, “Düzce deki eczanem faaliyette olacak. Haftanın 3 ya da 4 günü Düzce de olacağım gerek ülke amirleri ile gerek halkla sürekli temas halinde olacağım” dedi.

Hakan Tezel’in sorduğu “Sokak hayvanları ile ilgili bir planınız var mı ve Düzce’nin yıllardır bitmeyen köy yolları ile ilgili planınız nedir?” sorusuna Yılmaz, “ Maalesef Düzce gelen yatırımların düzgün değerlendirilmediği için ve yapılan yollarda alt yapı düzgün yapılmadığı için sürekli bu sorun yaşanmaktadır. Millet vekili olursak yol yapımında adil bir şekilde sıra ile tüm köylerimizin yollarının yapılması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde cevapladı.

Ali Çetin Düzce’deki uyuşturucu problemi malum bununla alakalı ne gibi bir düşünceleriniz var? Sorusuna Yılmaz, “ Düzce maalesef nüfus oranına göre uyuşturucu kullanımının çok yüksek oranda olduğu bir il her ne kadar güvenlik güçlerimiz bununla etkin mücadele ediyorsa da yine de oran çok yüksek oluyor bunu engellemek için gençlerin daha çok kültürel faaliyetlerle meşgul olacağı yeni alanların mahalle ve köylerde acilen yapılması gerekiyor konuyla ilgili düzce için yapıncaklarımız broşürlerde ayrıca belirtilmiştir” dedi.

Umut İmran isimli vatandaşın Geçtiğimiz seneler de ve bu sene Düzcespor’a ve taraftarına hiç destek yapılmadı milletvekilleri tarafın dan Balıkesir’de ki Play-off maçına dahi otobüs tahsis etmediler Siz inşallah millet vekili olduğunuz da Düzcespor’a ve taraftara destek verecek misiniz? Teşekkürler sorusuna Yılmaz, “ Bende bir Düzce Spor taraftarı olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimizi bilmenizi istiyorum. Balıkesir’de ki maçta bizzat bulundum. Çok üzüldüğümü bilmenizi istiyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.