Düzce'de çocuk istismarına tepki yürüyüşü

Düzce'de çocuk istismarına karşı tepki yürüyüşü düzenlendi.

Düzce'de çocuk istismarına tepki yürüyüşü

Düzce'de çocuk istismarına karşı tepki yürüyüşü düzenlendi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 10:10
Düzce'de çocuk istismarına tepki yürüyüşü

Akçakoca ilçesi Çuhallı Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, sessizce ilçe meydanına yürüdü. "Susma", "Bedenime dokunma" yazılı pankart açan vatandaşlar, ilçe meydanında basın açıklaması yaptı.

Grup adına konuşma yapan Türk Eğitim Sen Akçakoca Şube Başkanı Cevdet Atalay, önemli bir konunun tüm vatandaşları bir araya getirdiğini söyledi.

"Yarının umudu olan çocuklar için buradayız" diyen Atalay, şöyle konuştu:

"Gelecekte bizlerden hesap soracak olan çocuklarımız için buradayız. Yüzümüz ak, alnımız açık, 'Sizler için bir şeyler yaptık' diyebilmenin huzuru, refahı ve vicdanı sorumluluğunu yerine getirmek için buradayız. Toplumun diğer kesimleri dahil olmak üzere, yoldan geçen herkes bizleri destekledi."

Yürüyüşe katılan ve çocukların çığlığı olan herkese teşekkür eden Atalay, "Geleceğin mimarı olan çocuklarımız için bugünden harekete geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından, yürüyüş sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84