DEMOKRASİDEN YANAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce  Milletvekili Adayı Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, Beyköy Beldesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

DEMOKRASİDEN YANAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce  Milletvekili Adayı Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, Beyköy Beldesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:48
DEMOKRASİDEN YANAYIZ

 24 Haziran da yapılacak olan seçim kampanyasına dün Beyköy Beldesi’nde devam eden Cumhuriyet Halk Parisi Milletvekili Adayları, yerel esnafla ve pazaryerinde ki pazarcı esnafıyla bir araya geldi. 


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanı Alattin Duran’ın ve parti teşkilat üyelerinin de yer aldığı Beyköy Belde ziyaretinde vekil adayları girilmedik dükkan el sıkılmadık vatandaş bırakmadı.


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekilleri Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü seçmenlerden hem cumhurbaşkanlığı hemde kendileri için oy istedi. Beyköy Beldesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren vekil adayları kendilerinin ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim bildirilerini de anlattı. Yetki verilmesi halinde yapacaklarını dile getiren adaylar pazaryeri esnafıyla hoş sohbetler gerçekleştirmiş oldu.


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, esnaf ziyaretlerinin ardından ev ziyaretleri de yaparak özellikle kadınlara da yeni sistemi anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Zafer Teber, “Tek adam rejimine mi yoksa demokrasi’den yana mı oy kullanacaksınız” şeklinde ki sorusuna ise Beyköylü seçmenler demokrasiden yana olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 09.06.2018 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.