'ÇOCUK SUSAR, SEN SUSMA'

Düzce'de bir grup vatandaş, çocuk istismarına tepki göstermek için yürüyüş düzenledi.

'ÇOCUK SUSAR, SEN SUSMA'

Düzce'de bir grup vatandaş, çocuk istismarına tepki göstermek için yürüyüş düzenledi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 09:30
'ÇOCUK SUSAR, SEN SUSMA'

Yetişkinlerin siyah, çoçukların ise beyaz renkte elbiseler giydiği grup, Cedidiye Camisi önünde toplandı. Siyah pankartlar taşıyan vatandaşlar, "Çocuk Susar, Sen Susma" sloganı attı.

Yürüyüşün tamamlandığı Anıtpark Meydanı'nda grup adına basın açıklaması yapan Reşit Kurt, çocuk istismarı konusunda çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Kurt, çocuklara dikkati çekmek amacıyla yürüyüş düzenlediklerini belirterek, şöyle konuştu: "İstismarın önüne geçebilmek için çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel eğitim, susmamalarını öğretmek ve özgüven kazandırmaktır. Milyonlarca insanı etkileyen bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Sosyal medyada 'Çocuk Susar, Sen Susma' sloganı ile herkesin haykırdığı gibi biz de bu soruna çözüm istiyoruz."

Son Güncelleme: 09.07.2018 09:46
Anahtar Kelimeler:
ÇOCUK SUSARSEN SUSMA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.