CABOĞLU, “ İTTİFAKIN AYAĞINA KURŞUN SIKILMIŞTIR”

Ak Parti’den MHP’ye hayırlı olsun der gibi bir ziyaret gerçekleşti. Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti.

CABOĞLU, “ İTTİFAKIN AYAĞINA KURŞUN SIKILMIŞTIR”

Ak Parti’den MHP’ye hayırlı olsun der gibi bir ziyaret gerçekleşti. Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti.

27 Haziran 2018 Çarşamba 17:30
CABOĞLU, “ İTTİFAKIN AYAĞINA KURŞUN SIKILMIŞTIR”

Ziyarette MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Vekil Adayı Yusuf Arslan ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette 24 Haziran seçimleri sonrasında Düzce’de oyların yeniden sayılması olurken ortak kanı Cumhur İttifakına zarar verilmemesi oldu.

ÇAKIR, “ BENİM İÇİN ÜMİT DE NUMAN DA AYNI”

Çakır, “ Mhp ile Ak Parti’nin kurmuş olduğu Cumhur İttifakı ortaklığı ile ülke selamete çıkacaktır. Düzce’de de aynı durumun olacağını biliyoruz ve bekliyoruz. Bilindiği üzere oyların yeniden sayımı yapılıyor. Hukukun verdiği karar, sandığın verdiği karar ve sonuçlar ne olursa olsun kabulümüzdür. Benim fahri Çakır olarak görüşüm bu yönde olduğunun bilinmesini isterim. Bizlerin bu süreçte inisiyatif almamız gerekiyor. Ben beraber olalım diyorum, yan yana olalım ve ülkemiz, Düzce’miz için çalışmaya devam edelim. Bu süreçte çok bilgi kirliliği olduğu kanısındayım. Bu sürecin bir an önce sonuçlanması bizleri de memnun edecektir. Bu süreçte ittifaka zarar verecek açıklamalardan kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye açısından en hayırlı ittifak budur. İttifaka zarar verecek olan açıklamalardan her iki tarafında kaçınması gerekiyor. Benim için Ümit’de Numan’da aynıdır. Yakınlık olarak aynısınız” şeklinde konuştu.

CABOĞLU, “ İTTİFAKIN AYAĞINA KURŞUN SIKILMIŞTIR”

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise seçim döneminde Ak Parti ile birlikte hareket ettiklerini vurgulayarak konuşmasına başladı. Caboğlu, “Seçim sürecinde Genel Başkanımızın talebi ile ülkücüler olarak Recep Tayyip Erdoğan için oy kullandık. Düzce açısından bakıldığında ise seçim sonuçlarına ciddi anlamda bir hazımsızlık var. Düzce’nin tamamında oyların yeniden sayılmak istenmesi ittifakın ayağına kurşun sıkılması anlamına geliyor. Biz bu yola birlikte çıkmış olmamıza rağmen yapılanlar yakışmadı” dedi.

YILMAZ, “TÜRKİYE’YE REZİL OLDUK”

Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde iki liderin birlikte hareket etme kararının ardından Cumhur İttifakının kurulduğuna vurgu yaparak konuşmasına başlayan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, “ sayımlara sizin bire bir dahil olmadığını gördüm ve bu durum bizleri memnun etti. Numan Çabuk kardeşimin bu süreçte aktif rol oynaması yadırganamaz. YSK’da Ayşe hanıma Türkiye’ye rezil olduğumuzu ilettim. Tabi ki şüphelendiğiniz sandıkların açılmasını talep edebilirsiniz ama Düzce’nin tamamına itiraz edilmesi ne anlama geliyor. Bu durumun etik olmadığını da Ayşe hanıma söyledim. Seçim akşamı Cumhur İttifakına zarar verilmemesi, Düzce’nin adının ulusal basında kötü anılmaması için 3-4 bin insanı bu iş bitti diyerek, yalan söylemek zorunda kalarak meydana çıkardık. Biz birlikte bu kutlamaları da yapabilirdik. Sandıkların tamamının sayılması ile bizler ittifaka zarar vermek isteyenler mi var diye düşünüyoruz” dedi.

YILMAZ, “YARAYI DAHA FAZLA KAŞIMAYIN”

Yılmaz, “ Ben insanları sakinleştirmek, Düzce’ye zarar gelmesin diye yalan söylemek zorunda kaldım. Sandıkları açtırdınız ama değişen hiçbir şey olmadı, aksine fark MHP’den yana arttı. Sizlerde bizler gibi düşünün. Hukukun arkasına sığınarak bir takım müdahalelere şahit oluyoruz. Kendi içinizde ittifaka zarar vermek isteyenleri ayırın. Sizlerden istediğimiz bu işi daha fazla uzatmamanız yönündedir. 498 sandığın 10 kişiye saydırılması vicdansızlıktır. Yara daha fazla kaşınmasın. Sizin köyünüzde Ak Parti’den başka kimseye oy kullanılmamış. Bizlere itiraz edelim denildi. Biz bunu kabul etmedik. Sizin de aynı hassas duygularla hareket etmenizi beklerdik” şeklinde konuştu.

ARSLAN “HUKUKSUZLUK VAR DEMEKTİR”

MHP Düzce Milletvekili Adayı olan Yusuf Arslan ise yaptığı konuşmada sürecin acı ve ızdırap olduğuna vurgu yaparak konuşmasına başladı. Arslan, “ Düzce’de %80 oylar yeniden sayıldı. Kalan % 20’yi de açtırmanın peşindesiniz. %80’lik kısımda değişiklik olmazken eğer %20’lik kısımda değişiklik olursa ben bunda bir hukuksuzluk ararım. Ayşe Keşir matematik hesabı diyor. Burada hesap ortada. Eğer sonuç değişmesi halinde burada hukuksuzluk var demektir” dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2018 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84