BEDAVA ULAŞIM

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte Düzce’nin cadde ve sokaklarında bisikletlilerin sayısı arttı. Bu durumda da en çok bisiklet tamircilerinin yüzünü güldürdü.

BEDAVA ULAŞIM

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte Düzce’nin cadde ve sokaklarında bisikletlilerin sayısı arttı. Bu durumda da en çok bisiklet tamircilerinin yüzünü güldürdü.

19 Nisan 2018 Perşembe 09:32
BEDAVA ULAŞIM

Düzce’nin coğrafi konumu itibariyle bisiklet kullanımı son derece elverişli olması ve havaların ısınması Düzce’nin cadde ve sokaklarında son zamanlarda bisiklet sayısının artmasına neden oluyor. Bu durum da bisiklet tamiri yapanların yüzlerinin gülmesine neden oluyor.

Akaryakıta gelen zamların etkisiyle mi insanların bisikletlerini özlediğinden mi bilinmez Düzce’nin cadde ve sokaklarında bisiklet sayısı arttı.

Düzce’de bisiklet tamirciliği yapan İbrahim Kabasakaloğlu, sezonun erken açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti  ifade ederek bedava ulaşım isteyenlerin kendisini ziyaret ettiklerini belirtti.

Kabasakaloğlu, “ Düzce’de havaların ısınmaya başlaması ile birlikte bisikletliler sokaklarda görünür oldu. İnsanlar bisikletlerinin genel bakımlarını yapmak için bizlerin yanına geliyor. Genellikle fren, lastik bakımlarını yapıyoruz. İşlerin yoğun olmasından dolayı memnunuz tabi ki. İşlerin yoğun olmasından dolayı çoğu müşterimize günü birlik hizmet veremediğimiz de oluyor. İnsanlar bisikletlerini bizlere bırakıyor bizlerde 1-2 gün sonrası için bisikletlerini almaya gelmelerini söylüyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 19.04.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.