BAŞKAN ÖZLÜ SAHADA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, iftar öncesi mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarIN Ramazan ayını kutlayıp istek ve şikâyetlerini dinliyor.

BAŞKAN ÖZLÜ SAHADA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, iftar öncesi mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarIN Ramazan ayını kutlayıp istek ve şikâyetlerini dinliyor.

27 Nisan 2021 Salı 14:32
BAŞKAN ÖZLÜ SAHADA

Ramazan ayı ile birlikte mahalle ziyaretlerine başlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Daha önce Aziziye Mahallesi’ne giden Başkan Özlü’nün bir sonraki durağı Hamidiye ve Kültür mahalleleri oldu. Vatandaşları evlerinin kapılarında ziyaret eden Özlü, istek ve önerilerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Başkan Özlü, pandemi sürecinden dolayı vatandaşlarla temasın önceki senelere göre daha az olmasına rağmen belediye çalışmalarını projelerin hayata geçirilmesi ve kentin daha yaşanabilir bir hale gelmesine odaklandıklarını kaydetti.  

Ramazan etkinliklerinin bu sene salgın nedeniyle düzenlenemediğine dikkat çeken Özlü, “Ramazan ayının feyzini ve bereketini kapı kapı dolaşarak hemşehrilerimizle paylaşıyoruz.

Pandemiden dolayı mahalle iftarları ve ramazan etkinlikleri düzenleyemedik. Biz de bu şekilde vatandaşımızın kapısına kadar giderek hasbihal ediyoruz, aynı zamanda istek ve şikayetlerini de dinliyoruz.

Onlarla birlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz bir yandan da projelerimizi anlatıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 27.04.2021 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.