BAŞKAN AY TEŞEKKÜR ETTİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret ettiler.  

BAŞKAN AY TEŞEKKÜR ETTİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret ettiler.  

11 Mayıs 2018 Cuma 14:00
BAŞKAN AY TEŞEKKÜR ETTİ

4. Düzce Otları Tyche Bereket Festivalini başarılı bir şekilde geçiren Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerini Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay makamında kabul etti.  Başkan Ay festivale katılan Meclis üyelerine “Teşekkür Belgesi” verdi.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen, Düzce Belediyesi olarak festivalde kendilerine sağladığı destekten dolayı Başkan Ay’a teşekkür ederek konuşmasına başlarken, “ Bizler toprağa borçluyuz. Toprağın bizlere hediyesi olan otların tanıtımını çok güzel bir şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Sizlerde bize büyük destek verdiniz” şeklinde konuştu.

Düzce’yi ve Düzce’nin otlarını ulusal çapta tanıtıldığına vurgu yaparak konuşmasına başlayan Başkan Ay, “ Sizler geleneksel hale getirdiğiniz ot festivalinde birlik ve beraberliğin örneklerini gösterdiniz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Ay, 4. Düzce Otları Tyche Bereket Festivalinde emeği olan Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri “ Teşekkür Belgesi” verdi. Çekilen toplu fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.