Başkan Ay, muhtarlarla bir araya geldi

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, muhtarlarla yaptığı toplantıda yaptığı konuşmada "Ben bu şehri tek başıma yönetemem. Bu şehri 56 parçaya böldük, her biriniz o parçanın sorumlususunuz" dediMerkeze bağlı mahalle muhtarları ile Düzce...

Başkan Ay, muhtarlarla bir araya geldi

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, muhtarlarla yaptığı toplantıda yaptığı konuşmada "Ben bu şehri tek başıma yönetemem. Bu şehri 56 parçaya böldük, her biriniz o parçanın sorumlususunuz" dediMerkeze bağlı mahalle muhtarları ile Düzce...

12 Şubat 2018 Pazartesi 11:48
Başkan Ay, muhtarlarla bir araya geldi

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, muhtarlarla yaptığı toplantıda yaptığı konuşmada "Ben bu şehri tek başıma yönetemem. Bu şehri 56 parçaya böldük, her biriniz o parçanın sorumlususunuz" dedi

Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin ile merkeze bağlı mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Dursun Ay “Biliyorsunuz göreve gediğimiz ilk günden itibaren sizinle birlikte çalışacağımızı söyledik. Bir organizasyon yaptık, bütün muhtarlarımız taleplerini Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüze iletecek ve bu talepleri ilgili müdürlüklere buradan gönderilerek işlemler kısa süre içinde yapılacak. Muhtarlarımızın hizmet binalarının yapımı devam ediyor. Bu işler bir anda olmuyor. Süreç içinde hepsini yapacağız ve bitireceğiz. Binası yapılanların tüm donanımları yapılıyor; su, elektrik, doğalgaz bunların ödemesinde de destek oluyoruz. Ancak sizden ricam bu kamu mallarının özenli bir biçimde kullanılmasıdır. Sizden sonraki arkadaşa en güzel şekilde bırakmanızdır” dedi.

Düzce genelinde düzenli kentleşme ve planlı yerleşim konusunda da konuşan Başkan Ay bina yapımında çevre düzenlemeleri konusunda Düzce Belediyesi’nin desteğe hazır olduğunu ifade ederek “Binalarımızın etrafında düzen ve temizliğin sağlanması konusunda sizden yardım isteyin. Belediye olarak biz çevre düzenlemesi konusunda destek oluruz. Eksiği olan arkadaşlar müdürümüzle mutlaka görüşün. Vatandaşımızın taleplerini takip etmemiz için sizden destek istiyoruz. Sadece sizin değil, tüm vatandaşların taleplerini yerine getirmek zorundayız. Mahallenizde ihtiyaç sahibi kim varsa bunları bize bildirin. Sosyal belediyecilik bizim için en önemli prensiptir. Ben bu şehri tek başıma yönetemem. Bu şehri 56 parçaya böldük, her biriniz o parçanın sorumlususunuz. Ne yapacağız? Siz bizden isteyeceksiniz biz de hizmet götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Dursun Ay şehir merkezinde hizmet veren tuvaletlerin ücretsiz hale getirilmesine ilişkin de konuşarak “Bakın bir uygulama başlattık, valimiz ve müftümüzle birlikte biz proje önerdik. Şehrimizde artık tuvaletler ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu konuyu kapattık artık ve ilçelere de yayılacak. Bu konuda bize nasıl yürüteceksiniz diye eleştiriler geldi. Bakınız Osmanlı Devleti son yüzyılına kadar yemekten dahi para almamıştır. Biz de bu anlayışla hareket edeceğiz. Biz belediye oalrak temizlik malzemesi ve diğer ihtiyaçları karşılayacağız ancak hizmetin kıymetini bilmemiz gerekiyor, sahip çıkmamız gerekiyor diye düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

Toplantıda konuşan Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin de “Afrin’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu her ay yapılan toplantımız için Başkanımıza ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Başkanımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu buluşmalarda önemli olan iyi niyettir, çözüm odaklı çalışmaktır. Ben inanıyorum hepimizin talepleri yerine getirilecektir. Doğalgaz konusunda da değerli müdürümüz Mustafa Beye de çok teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetler düzenli olarak devam edecektir, buna inanıyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84