BAKAN ÖZLÜ AĞABEYLİK YAPMAYA GELDİ

Malumat Haber’in Yazı İşleri Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Sadullah Ünsal, Özge Yılmaz’ın ile birlikte “24 Haziran’a Doğru” programında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü Öncü Tv ekranlarında konuk etti.

BAKAN ÖZLÜ AĞABEYLİK YAPMAYA GELDİ

Malumat Haber’in Yazı İşleri Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Sadullah Ünsal, Özge Yılmaz’ın ile birlikte “24 Haziran’a Doğru” programında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü Öncü Tv ekranlarında konuk etti.

01 Haziran 2018 Cuma 15:34
BAKAN ÖZLÜ AĞABEYLİK YAPMAYA GELDİ

Düzce’de 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri öncesinde seçim gündemini yön vermek adına başlatmış olduğu “24 Haziran’a Doğru” programının konuğu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü oldu. Özge Yılmaz ile Malumat Haber’in Yazı İşleri Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Sadullah Ünsal’da Bakan Özlü’ye sorular sordu.

Düzce’nin siyasi gündemi ile ilgili olarak Malumat Haber’in Yazı İşleri Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Sadullah Ünsal, Bakan Özlü’ye “ Milletvekili adaylarının belirleme aşamasından sizin etkiniz nasıl oldu” ve “ Ayşe Keşir’in  Erdoğan’a oy verip milletvekilliğinde  oy vermeyenler FETÖ’cü ağzıyla konuşuyor demesini nasıl değerlendirirsiniz” sorularını sordu.

Milletvekili adaylarının belirleme süreci ile ilgili olarak sorulan soruya Bakan Özlü, “ Benim parti içerisinde aday adaylarının belirleme aşamasında bir etkin söz konusu olmuyor. Bizler Ak Parti olarak çeşitli kriterlerden geçtikten sonra Milletvekili adaylarını belirliyoruz. Aday adaylarının eleme aşaması 7 kritere göre belirleniyor. Aday adaylarının belirleme aşamasında adayların geçmişine, görüşüne ve parti içerisindeki uyuma kadar birçok kriter esas alınıyor” şeklinde cevap verdi.

Ayşe Keşir’in “Bunlar FETÖ’cü ağzı” söylemi ile ilgili olarak sorduğu soruya Bakan Özlü, “ ben vatandaşlarımızın adayların isimlerinden ziyade partilerin isimlerine oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bizler güçlü meclis istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan demek Ak Parti, Ak Parti demek de Recep Tayyip Erdoğan demektir. Bu ikisi birbirinden ayrılamaz bir bütündür. Söylemde olduğu bir şeyin olamaz. Seçimlerde Cumhur İttifakının adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilecek, milletvekili konusunda herkes kendi partisine oy verecekler. Düzceli herkes bizlerin kardeşidir. Ben bu seçimlerde hepsinden oy istiyorum. Güçlü meclisin oluşması için bizlere oy verilmesi gerekiyor” şeklinde cevaplandırdı.

Düzce kamuoyunda yüksek sesle konuşulan 24 Haziran seçimlerinde 3-0 çıkmaz söylemeleri ile ilgili olarak da Bakan Özlü’ye “ Eğer Düzce’de 3-0 değil de 2-1 veya 1-1-1 gibi bir sonuç çıkması halinde sizin Ankara’daki durumunuz ne olur” şeklinde bir soru yöneltti. Bakan Özlü ise, “ Bizler Düzce için Bakanlığımızda bir bölüm açtık ve burada projeler yakından takip ediliyor. Düzce adına bizle adına 24 Haziran’dan sonraki süreçte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bakanlık olarak özellikle son 1,5 yılda yoğun ve faydalı bir şekilde çalışma gerçekleştirdik” şeklinde cevapladı.

Ünsal, Düzce’nin gündemi ile ilgili olarak, devam eden projeler ile ilgili olarak da Bakan Özlü’yle ekranlar karşısında keyifli bir söyleşi yaptılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.