ARSLAN, “DÜZCE’DE VEKİLLİK MHP’NİN HAKKIDIR”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden MHP Düzce Milletvekili Adayları Ağa Mahallesi ve Çay Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar vekil adaylarına destek vereceklerinin sözünü verdi.

ARSLAN, “DÜZCE’DE VEKİLLİK MHP’NİN HAKKIDIR”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden MHP Düzce Milletvekili Adayları Ağa Mahallesi ve Çay Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar vekil adaylarına destek vereceklerinin sözünü verdi.

14 Haziran 2018 Perşembe 01:09
ARSLAN, “DÜZCE’DE VEKİLLİK MHP’NİN HAKKIDIR”

MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan seçim çalışmalarına devam ediyor. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren vekil adaylarına vatandaşlar teveccüh gösterdi. Seçim çalışmalarına vekil adaylarının yanı sıra MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerde katıldı.

YILMAZ, “RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN GÖLGESİNE SIĞINANLARA KARŞIN BİZLERİ DESTEKLEYİN”

24 Haziran’da erken seçim kararını açıklandığını hatırlatan MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: “ Bizler MHP olarak seçim çalışmalarına adaylarımız açıklanmadan 1 aydan daha uzun süredir devam ediyoruz. Sizlere kendimi tanıtmaya gerek duymuyorum çünkü sizler beni tanıyorsunuz, bende sizleri tanıyorum. Bugün sizleri bilgilendirmek için geldik. 24 Haziran’da karşınıza 2 oy pusulası çıkacak; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği olmak üzere. Bizlerin Cumhur İttifakı olarak desteklediğimiz Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekilliği konusunda Düzce’de sizlerden destek bekliyoruz. Erdoğan’ın gölgesine sığınarak 16 yıldır Düzce’den 3-0 vekil çıkarak AK Parti Vekil Adaylarına karşın sizlerin içinden gelen, sizlerin sorunlarını bilen MHP’nin adaylarını desteklemenizi bekliyoruz. Milletvekilliği Düzce’yi ve TBMM’yi ilgilendiriyor” dedi.

YILMAZ “PARAŞÜTLE İNMEDİK”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin diğerlerinden farklı olduğunu hatırlatan Yılmaz, “bu seçimlerde ittifak var. Sizlerden gelen adaylar mecliste sizleri temsil etmesi gerekiyor. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Çünkü bizler paraşütle inmedik, sizden biriyiz. Bizler Düzceliyiz ve sizlerin sorunlarını iyi biliyoruz. Ancak ittifak üyemizin adayları tahlisiz açıklamalar yaptılar seçim sürecinde. “ Erdoğan’ın altını boş bırakmayın, bizleri seçin ve onu yalnız bırakmayın. Erdoğan’a oy verip vekillikte başka yere oy verenlerin söylemleri Fetö’cü ağzıdır” şeklinde yapılan açıklamalar halkı Fetö’cü olmakla hitam eden sözlerdir. Bu çok yanlış bir düşünce olduğunun bilinmesini istiyorum. Bizler Düzce’yi bölgesinde lider il yapacağız” şeklinde konuştu.

ARSLAN, “DÜZCE’DE VEKİLLİK MHP’NİN HAKKIDIR”

Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, “ ben sizlerin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ben akademisyenliğe köyde fındık toplayarak, çapa yaparak, inşatta amelelik yaparak geldim. Emeğin kıymetini iyi bilen birisiyim, bizim diğerlerinden farkımız bu olacak. Bizler Ak Parti ile ittifakı seçim döneminde yapmadık. Ülkemizin zor günlerinde ülkemizin bekası için ne gerekirse yapmayı her zaman göze aldık. Eğer erken seçim kararı alınmamış olunsaydı, liderimiz Devlet Bahçeli bu kararını yüksek sesle dile getirmesi ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunların önüne geçemezdi. Erdoğan Beyin kardeşim dediği Abdullah Gül karşısına şuan ki Cumhurbaşkanlarının toplamı olarak tek aday olarak çıkacaktı. Düzce’de bugüne kadar Erdoğan hatırına oy alanların devri kapandı. Bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Düzce’de vekilliğin hakkı MHP’dir” dedi.

Vekil adaylarının konuşmalarının ardından mahalle sakinleri yaşadıkları sorunlar hakkında konuştular. Mahalle sakinleri; “vekil olduktan sonra sizleri tekrardan burada görmek istiyoruz. Sizlere ulaşmak istiyoruz. Düzce’ye g

elen yolcularımızı karşılamak için çok zahmet çekiyoruz. Bizler Düzce Terminalinden yolcularımızı almak istiyoruz” şeklinde konuştular.

Vekil adayları ise Düzce’nin çocuğu olduklarını hatırlatarak “sizlerin sorunları zaten bizlerin sorunudur. Bizler mecliste Düzce’nin yararına olacak bütün projeleri yüksek sesle dile getireceğiz. Bize ulaşmanızda bir sorun olmayacağının garantisini veriyoruz” şeklinde konuşarak karşılık verdiler.

Son Güncelleme: 14.06.2018 03:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.