ADLİYE ÖNÜNDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

MHP Düzce Teşkilatı Düzce Adliyesinin önünde heyecanlı bekleyişi sürüyor.

ADLİYE ÖNÜNDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

MHP Düzce Teşkilatı Düzce Adliyesinin önünde heyecanlı bekleyişi sürüyor.

27 Haziran 2018 Çarşamba 16:44
ADLİYE ÖNÜNDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin sayımına itirazlar sürüyor. Düzceli seçmenler seçimler Cumhur İttifakı Vekilleri olan Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Ümit Yılmaz’ı meclise göndermek için oy kullanmıştı. Ancak Ak Partinin itirazları ile yeniden sayılan Merkez İlçe, Gölyaka ve Yığılca’nın ardından diğer ilçeler için de itirazların için son söz Düzce Ağır Ceza Reisliğinde.

İlçeler için sayımların tekrar yapılmasına yönelik Ak Parti’nin talebi YSK tarafından red edilmişti. Ak Parti İl Yönetimi konuyu üst makam olan Ağır Ceza Reisliğine taşıyarak sayımların tekrardan sayılmasında ısrarcı olmuştu.

Ağır Ceza Reisliği seçimler ile ilgili son kararını bugün açıklaması bekleniyor.

MHP Teşkilatı da kararın açıklanmasını tam kadro olarak Düzce Adliyesi önünde bekliyor.

MHP Genel Merkezi tarafından Düzce’ye gönderilen Avukatlar Gökay Sapan ve Ahmet Alperen Ergenoğlu, Düzce MHP İl Avukatı Derya Aksay Ak Parti’nin talebi ile ilgili olarak bütün evrakları gerekli birimlere teslim ettiler. Avukatların yanı sıra MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Düzce Adliyesinin önünde beklediler.

Seçim sonrası süreçte yaşanan gelişmeler ve son durum ile ilgili olarak Avukatlar eşliğinde Düzce kamuoyuna bilgi akışının basın açıklaması ile yapılacağı da belirtildi.

Son Güncelleme: 27.06.2018 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84