ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Düzce Milletvekillerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bir dönem Düzce MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yapan iş adamı İsmail Çakmak’da aday adayı olduğunu duyurdu.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Düzce Milletvekillerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bir dönem Düzce MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yapan iş adamı İsmail Çakmak’da aday adayı olduğunu duyurdu.

28 Nisan 2018 Cumartesi 10:50
ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş Adamı İsmail Çakmak Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. Bir dönem Düzce MÜSİAD Düzce Şube Başkanlığı görevini yürüten Çakmak aday adayı olduğunu sosyal medya aracılığıyla Düzce kamuoyu ile paylaştı.

Çakmak’ın paylaşımında, Değerli Dostlarım, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak partiden aday adayı olmak üzere müracaatımızı yaptık. Bizler, hep birlikte yürüyeceğiz, yılmadan, yıkılmadan birlikte mesafeler kat edeceğiz, birbirimize el verip, omuz omuza hareket edeceğiz, Düzce'mize artı değerler katıp marka şehir, turizm, sanayi, teknoloji, sağlık ve eğitim üssü haline getirip, yaşanılabilir daha iyi bir şehir olabilmesi için çalışacağız. Rabbim yolumuzu açık, dostluğumuzu, kardeşliğimizi daim etsin. Gelecekte Düzce'mizin tarihini hep birlikte yazalım. Bunu yapacak bizleriz. Düzce'miz her alanda en müreffeh seviyeye çıkararak, yaşanılabilir kentler arasında istikrarlı bir şekilde, en öne hep birlikte çıkaralım. Yunustan ilham alarak gönüller fethetmeye, gönüller yapmaya, kardeşliğimizi pekiştirmeye, farklılıkları gidermeye, husumetleri yok etmeye, sevgiyi, aşkı, hakkı ve hukuku çoğaltmaya Düzce'mizde birlik ve beraberliğimizin kenetlenmesi için çalışacağız. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84